Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Andželina Džolija klusi nosvin dzimšanas dienu pēc tam, kad meita Šilo tiesas ceļā pieprasa atteikties no tēva uzvārda
foto: Matteo Nardone/Pacific Press/Shu
Andželina Džolija ar meitu Šilo 2021. gadā.
Slavenības

Andželina Džolija klusi nosvin dzimšanas dienu pēc tam, kad meita Šilo tiesas ceļā pieprasa atteikties no tēva uzvārda

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Holivudas zvaigzne Andželina Džolija klusi nosvinējusi savu 49. dzimšanas dienu, kas bija īsi pēc vecākās bioloģiskās meitas Šilo 18. jubilejas, kurā meitene noalgoja advokātu, lai tiesas ceļā atteiktos no tēva uzvārda un turpmāk būtu zināma tikai kā Šilo Džolija, nevis Šilo Džolija-Pita, kā līdz šim.

Andželina Džolija klusi nosvin dzimšanas dienu pēc...

Andželina Džolija nevēlējās lieku kņadu, kas būtu saistīta ar viņas pašas dzimšanas dienas svinībām. Aktrise, kura 49. jubileju sagaidīja 4. jūnijā, pēc pietuvinātu avotu teiktā, to atzīmējusi “klusi”, tikai kopā ar saviem sešiem bērniem – Medoksu (22), Paksu (20), Zaharu (19), Šilo (18) un dvīņiem Vivjenu un Noksu (15).

Andželina Džolija ar meitu Šilo “Maneskin” koncertā Romā

Dienu pirms aktrises dzimšanas dienas kāds paziņa izdevumam “People” paskaidroja: “Andželina svinēs savu dzimšanas dienu, pavadot klusu dienu mājās ar saviem bērniem. Zahara ir mājās no koledžas, un viņa ar nepacietību gaida, kad visi pavadīs dienu kopā.”

Ziņa par Andželinas pieklusinātajām dzimšanas dienas svinībām sekojusi neilgi pēc tam, kad publiski izskanēja paziņojums, ka Šilo spērusi nozīmīgu soli, lai likumīgi atteiktos no tēva uzvārda. Viņa nolīgusi advokātu, lai no Šilo Džolijas-Pitas juridiski turpmāk būtu zināma tikai kā Šilo Džolija. Šo soli Andželinas un Breda Pita vecākā bioloģiskā meita spērusi tieši savā 18. dzimšanas dienā, kas bija 27. maijā.

Džolijas meita Šilo īso zēngalviņu nokrāsojusi rozīgā tonī. 2023. gada augusts

“Page Six” vēsta, ka Bredam Pitam tas nav bijis negaidīts jaunums, viņš to apzinājies, taču juties dziļi sarūgtināts par meitas nozīmīgo lēmumu viņas 18. dzimšanas dienā. “Viņš nekad nebija izjutis lielāku prieku kā tad, kad viņa piedzima. Viņš vienmēr gribēja meitu. Atgādinājumi, ka viņš ir zaudējis bērnus, Bredam, protams, nav viegli. Viņš mīl savus bērnus un ilgojas pēc tiem. Tas ir ļoti skumji,” piebildis avots.

Andželina Džolija un Breds Pits ar skandālu izšķīrās 2016. gadā un kopš tā laika juridiski tiesājas par bērnu aizbildniecību, taču tagad šiem ķīviņiem zūd jēga. Četri no pāra sešiem bērniem jau sasnieguši pilngadību un var bez tiesas lemt, kā veidot attiecības ar tēvu.

Džolijas un Pita meita Šilo dodas uz pirmizrādi uzvalkā

Breds Pits kopā ar bērniem apmeklēja sievas, Andželinas Džolijas, režisētās filmas „Unbroken” pirmizrādes vakaru Holivudā. Abi dēli Medokss un Pakss ...