foto: Bonnie Cash/UPI/Shutterstock/ Vida Press
Breda Pita attiecības ar bērniem apdraudētas, jo Andželina Džolija meklējot "jaunu tēti"
Andželina Džolija.
Slavenības
2023. gada 20. septembris, 10:20

Breda Pita attiecības ar bērniem apdraudētas, jo Andželina Džolija meklējot "jaunu tēti"

Jauns.lv

Tiek ziņots, ka Breda Pita jau tā saspīlētās attiecības ar saviem bērniem varētu saņemt vēl vienu triecienu, jo viņa bijusī sieva Andželina Džolija meklējot atvasēm "jaunu tēti".

Žurnāla “National Enquirer” publicētajā materiālā kāds anonīms paziņa atklājis, ka Džolijas draudzene un kolēģe Selma Haijeka meklējot potenciālos kavalierus Holivudas skaistulei.

foto: action press/ Vida Press
Draudzenes Andželina Džolija un Selma Haijeka.

Avots izteicies, ka filmas “Frīda” zvaigzne vēlas, lai Džolija “pamēģinātu kaut ko jaunu” randiņu jomā, ņemot vērā viņas “katastrofālās attiecībām ar aktieriem – to skaitā neveiksmīgās laulības ar Bredu Pitu un Billiju Bobu Torntonu.”

Iejūtoties kupidona lomā, Selma Haijeka savai draudzenei meklē “dažus piemērotus uzņēmējus, kas spētu satikties ar vienu no pasaulē slavenākajām sievietēm”. Ir svarīgi, lai potenciālais kandidāts varētu būt arī “lielisks tēvs” Džolijas bērniem, kuri aktrisei ir kopīgi ar Bredu Pitu.

Andželina Džolija ar dēlu Medoksu apmeklē valsts vakariņas Baltajā namā

gallery icon

Taču Haijekas meklējumi pēc romantiska partnera Džolijai ir sliktas ziņas Pitam, jo viņš jau tagad cīnās, lai izveidotu pienācīgu saikni ar saviem bērniem Medoksu, Paksu, Zaharu, Šilo, Vivjenu un Noksu.

Kopš Pita un Džolijas strīda, kas notika lidojuma laikā 2016. gadā, viņa attiecības ar bērniem ir mainījušās, jo viņš it kā atvases verbāli uz fiziski ietekmējis.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon

Saskaņā ar juridiskajiem dokumentiem, ko Džolija iesniedza viņu notiekošajā tiesiskajā cīņā, Pits satvēris viņu aiz galvas un kratījis, pēc tam žņaudzis vienu no viņu bērniem un iesitis otram, kad viņi mēģinājuši aizstāvēt mammu 2016. gada bēdīgi slavenā lidojuma laikā.

Andželina Džolija ar meitu Šilo “Maneskin” koncertā Romā

gallery icon

Andželina Džolija ar bērniem Toronto

Aktrise Andželina Džolija ar bērniem apmeklē Toronto starptautisko filmu festivālu Kanādā.

gallery icon