foto: BACKGRID/ Vida Press
"Satiekas ar diviem vīriešiem." Andželinas Džolijas paziņa atklāj, kā aktrise kārto privāto dzīvi
Aktrise Andželina Džolija.
Slavenības
2024. gada 22. maijs, 06:44

"Satiekas ar diviem vīriešiem." Andželinas Džolijas paziņa atklāj, kā aktrise kārto privāto dzīvi

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Holivudas zvaigzne Andželina Džolija nolēmusi sakārtot savu privāto dzīvi pēc šķiršanās no Breda Pita, pastāstījuši aktrisei pietuvināti cilvēki.

Breda Pita bijusī sieva vēl nesen apgalvoja, ka ir pilnībā iegrimusi darbā un aizņemta ar rūpēm par saviem sešiem bērniem. Tomēr Andželinai Džolijai pietuvināti avoti pastāstījuši, ka patiesībā tā nav – pēdējā gada laikā filmas “Melnā feja Malefisenta” zvaigzne tiekas ar diviem vīriešiem. Pirmais no viņiem ir britu reperis, rakstnieks un aktīvists Akala, bet otrais – Brodvejas mūziklu komponists Džastins Levins, kurš strādājis kopā ar aktrisi pie iestudējuma “The Outsiders” Ņujorkā. “Viņi ir pilnīgi atšķirīgi vīrieši, bet viņa ir iemīlējusies viņos abos,” pavēstījis informācijas sniedzējs.

foto: Vincenzo Aloisi/MEGA / Vida Press
Andželina Džolija un britu reperis Akala 2023. gada novembrī.

Ar Akalu kinozvaigzne iepazinās pagājušā gada pavasarī kādā literatūrai veltītā festivālā. Abus satuvinājusi ceļojumu mīlestība un aktīvais dzīvesveids. Džolija savu britu draugu jau esot iepazīstinājusi ar bērniem. Viņa vairākkārt redzēta sabiedrībā arī kopā ar Džastinu Levinu. Paziņa apgalvo, ka Andželina nevarot izvēlēties, kurš no abiem vīriešiem viņai patīk labāk.

foto: Nancy Kaszerman/ZUMA Press Wire / SplashNews.com/ Vida Press
Andželinas Džolijas meita Vivjena Džolija-Pita, Džastins Levins un Andželina Džolija Brodvejas iestudējuma “The Outsiders” pirmizrādes vakarā 2024. gada 11. aprīlī.

“Endžija pēdējo gadu laikā pat nebija domājusi par satikšanos ar kādu. Šķiršanās viņu ne tikai traumēja, bet arī lika koncentrēties uz sevi, savu veselību un bērniem. Viņai bija nepieciešams ilgs laiks, taču tagad viņa ir atvērta jaunām attiecībām,” izdevums “In Touch” citē kādu no Andželinas Džolijas paziņām.