foto: REUTERS/SCANPIX
Andželīnai Džolijai šķiršanās no Breda Pita izraisījusi smagas veselības problēmas
Andželina Džolija.
Slavenības
2023. gada 6. decembris, 23:46

Andželīnai Džolijai šķiršanās no Breda Pita izraisījusi smagas veselības problēmas

Jauns.lv

Holivudas aktrise Andželīna Džolija atklājusi, ka šķiršanās no Breda Pita negatīvi ietekmējusi viņas veselību. Aktrisei sākās problēmas ne tikai psiholoģiskā, bet arī fiziskā līmenī.

Stresa rezultātā viņai attīstījās Bella paralīze (sejas nerva paralīze – red.). Kā Džolija teica intervijā “Wall Street Journal”, 10 gadus viņa nejutās “savā ādā”.

"Mans ķermenis ļoti spēcīgi reaģē uz stresu. Mans cukura līmenis asinīs paaugstinās un pazeminās. Sešus mēnešus pirms šķiršanās man pēkšņi parādījās Bela paralīze," stāstīja aktrise.

Džolija arī atzina, ka pēc šķiršanās no vīra labprāt kopā ar bērniem būtu devusies uz Kambodžu, taču viņa to nevar izdarīt tiesvedības dēļ. Turklāt aktrise atklāj, ka tiesas prāvu dēļ zaudējusi iespēju ceļot un vispār dzīvot brīvi. Viņas tuvākajā draugu lokā ir bērni un bēgļi.

Andželina Džolija ar bērniem Losandželosā 2019. gada jūnijā

gallery icon

"Es sapratu, ka mani tuvākie draugi ir bēgļi. Iespējams, četri no sešiem cilvēkiem, ar kuriem es cieši sazinos, ir sievietes, kuras pārdzīvoja karu un konfliktus," stāstīja zvaigzne.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon

Andželīna Džolija apprecējās ar Bredu Pitu 2014. gadā. Pirms tam viņi bija kopā daudzus gadus. Savulaik tika uzskatīts, ka viņi ir Holivudas skaistākais pāris. Tomēr 2016. gadā Breds un Andželīna iesniedza šķiršanās pieteikumu, un tikai trīs gadus vēlāk viņi tika oficiāli šķīrušies. Tagad viņi tiesājas par aizbildniecību pār saviem bērniem.