Īsfilmas "Unbind" pirmizrāde "Splendid Palace"; 13.05.2024.

Īsfilma "Unbind" ir traģiska drāma, kas pievērš uzmanību sabiedrībā bieži pārskatītai tēmai – mentālai veselībai.

gallery icon
79
Slavenības
2024. gada 22. maijs, 06:33

Jauns pāris! Sabiedrībā kopā iziet Anta Aizupe un Jānis Skutelis

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Aizvadītajā nedēļā kinoteātrī "Splendid Palace" aktrise Anta Aizupe tika sveikta ar nospēlētu galveno lomu režisores Elizabetes Balodes īsfilmā "Unbind". Aktrises pavadonis bija komiķis Jānis Skutelis, ar ko Aizupei uzplaukušas romantiskas attiecības.

Atšķirībā no filmā atveidotās varones traģiskajā drāmā Anta Aizupe filmas pirmizrādes svinībās izskatījās sevišķi starojoša, un jaušams, ka viens no iemesliem ir jaunās attiecības. Žurnālam "Kas Jauns" Anta atzīst, ka loma filmā, kas pievērš uzmanību sabiedrībā bieži novārtā atstātai problēmai – mentālai veselībai –, viņai bijusi lielākais izaicinājums līdzšinējā karjerā. “Šī nu bija reize, kad apzināti ieturēju distanci no tēla, pat cenšoties tajā neiedzīvoties. Tas, kas redzams filmā, šoreiz ir absolūts aktierdarbs,” saka Anta Aizupe.

foto: Mārtiņš Ziders
Antai Aizupei un Jānim Skutelim uzplaukušas romantiskas attiecības.

Viņas pavadonis pirmizrādes svinībās bija komiķis un aktieris Jānis Skutelis, ar ko kopā pasākumos beidzamo pāris gadu laikā manīta jau vairākkārt. Līdz šim gan abi centās nepiesaistīt apkārtesošo uzmanību savai kopābūšanai un, pamanot fotogrāfus, vienmēr atvirzījās viens no otra nostāk. Izrādās, radošajā vidē līdzās darbojoties, Antai un Jānim izveidojušās ciešākas attiecības. Savstarpējās simpātijas Aizupe nenoliedz, taču teic, ka vismaz pagaidām plašāk jaunās attiecības iztirzāt nevēlas.

Aktrise Anta Aizupe ir dvīņu meiteņu mamma. Māsiņām Idai un Gunai aprīlī nosvinēta jau astoņu gadu dzimšanas diena. Ar meitu tēvu advokātu Mārtiņu Knipši aktrises kopdzīve izira jau pirms vairākiem gadiem. Kamēr atvases bija mazas, Antai bija nepieciešama liela mobilizēšanās un izturība. Intervijās viņa neslēpa, ka mācās sadzīvot ar milzu atbildību, ko uzliek dvīņu audzināšana.