foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
"Es ticu likteņa līnijām..." - aktrise Anta Aizupe bauda brīvas sievietes statusu
Aizupe uzsver, ka darba piedāvājumu kā aktrisei esot gana, un tas, protams, nebūt nav slikti. “Ko es šobrīd visvairāk vēlētos? Gribētu pie dabas aizbraukt, klusumā,” pēc pārdomu pauzes nosaka aktrise, kas šobrīd Latvijas kinoteātros redzama jaunajā filmā "Mamma vēl smaida".
Attiecības
2022. gada 14. oktobris, 06:13

"Es ticu likteņa līnijām..." - aktrise Anta Aizupe bauda brīvas sievietes statusu

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Talantīgā teātra, kino un seriālu aktrise Anta Aizupe sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" atklājusi, ka pēc šķiršanās no vīra un meitu tēva aizvien ir brīvas sievietes statusā.

Antas dvīņu meitenes nāca pasaulē 2016. gadā, bet 2019. gadā aktrise izšķīrās no mīļotā vīrieša un savu atvašu tēva advokāta Mārtiņa Knipša. Aktrise savulaik žurnāla "OK!" intervijā teica: “Tās bija manas pirmās nopietnās attiecības. Man šķita, ka šķirties – tas ir pretdabiski.”

Pēc laika presē parādījās ziņas, ka aktrise esot manīta kopā ar Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra aktieri Maksimu Buselu. Aktieri kopā apmeklēja saviesīgus pasākumus un ne tikai, jo pāris uz vienas skatuves spēlēja Vladislava Nastavševa izrādē "Trīs māsas".

Lai arī Anta par savu privāto dzīvi daudz nekad nav stāstījusi, viņa kautri atzīst, ka šobrīd ir dzīves posmā, kurā cenšas atrast līdzsvaru vairākās jomās. “Es daudz domāju par līdzsvaru. Par līdzsvaru gan darbā, gan mātes lomā, gan citās... Bet mums, radošajiem, ir grūti, jo darba process nav dozējams. Šobrīd vēlētos dzīvē balansu, bet arī šīs sajūtas var mainīties. Darba ir daudz, un sanāk tā, ka savu personīgo laiku, kas man būtu jāvelta sev, es atdodu meitām,“ saka aktrise.

Runājot par jaunām attiecībām, uz jautājumu, vai tādām ir gatava, Aizupe atbild: “Šobrīd esmu viena - brīvas sievietes statusā. Ir sievietes, kuras nevar dzīvot bez attiecībām, bet es jūtos tīri labi.” Aktrise piebilst, ka neesot no tām, kuras meklē otro pusīti apzināti, viņa vairāk paļaujas uz likteni: “Es ticu likteņa līnijām un īstajam cilvēkam, kas nāks…”

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!