TV
2021. gada 29. jūnijs, 15:06

VIDEO: aktrise Anta Aizupe par bučošanos uz skatuves un iemīlēšanos kolēģos

Jauns.lv

TV un teātra aktrise Anta Aizupe, viesojoties telekanāla "STV Pirmā!" šovā "Sapņu ķērājas", pastāstījusi, kā tad tas ir - bučoties pēc režisora pavēles.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Uz jautājumu, vai viņa iemīlas savos partneros, Anta atbildēja šādi: "Agrāk, kad biju studente, es atbildes uz šo jautājumu meklēju gūglē, jo gribēju noskaidrot, ko uz to atbild pieredzējuši aktieri. Viņi visi kā viens ir atbildējuši, ka gadi iet un pieredze paliek arvien lielāka un lielāka. Tas viss paliek arvien tehniskāk un tehniskāk. Tam es varu piekrist, bet, protams, man ir partneri, ar kuriem ir lielāka saikne, kā arī tādi, ar kuriem vienkārši nav."

Jautāta, vai ir bijis tā, ka bučojoties uz visām pusēm šķīst dzirksteles, aktrise atbildēja noliedzoši: "Tā vēl nav bijis. Es nezinu, ko es darītu, ja tā būtu." Savukārt, ja lomas partneris šausmīgi riebjas, nākas vai nu pieciest vai rīkoties neprofesionāli: "Tā ir bijis, un tas ir vienkārši šausmīgi. Es vienkārši aizgāju pie režisora un pateicu, ka nezinu, kāpēc, bet nevaru pabučoties. Un viņš samainīja to ainu, izdomāja citādāk. Es šajā gadījumā absolūti nebiju profesionāla."