Paraolimpiskā varoņa Snikus zelta stāsts, dopinga testi mirušajiem un Latvijas futbolistu pazemošana – aizvadītā nedēļa sportā nebija garlaicīga
foto: REUTERS/SCANPIX
Rihards Snikus no Parīzes paraolimpiskajām spēlēm mājās atvedis pat divas zelta medaļas, tas noteikti nebūtu paveicams bez viņa tuvo palīdzības.
Sporta zvaigznes
2024. gada 15. septembrī, 08:14

Paraolimpiskā varoņa Snikus zelta stāsts, dopinga testi mirušajiem un Latvijas futbolistu pazemošana - aizvadītā nedēļa sportā nebija garlaicīga

Jauns.lv

Portāls Jauns.lv piedāvā atskatīties uz pēdējo dienu spilgtākajiem sporta notikumiem, kuros skaistas un saviļņojošas epizodes diemžēl mīsies ar skaļiem un nejēdzīgiem skandāliem.

Paraolimpiskā varoņa Snikus zelta stāsts, dopinga ...

Kamēr Latvija ar lepnumu un emociju kamolu rīklē sagaidīja savus paraolimpiskos varoņus, tikmēr citi paraolimpiskie atlēti palika bez savām izcīnītajām godalgām visai strīdīgu un pat mazliet nejēdzīgu noteikumu dēļ. Latvijas U-21 futbola izlases viesošanās Īrijā diemžēl vairāk paliks atmiņā nevis ar vērtīgo neizšķirtu, bet gan īru kompetences trūkumu spēles programmiņas sagatavošanā. Arī Norvēģijas dopinga apkarotāji nav uzskatāmi par savas jomas profesionāļiem, kamēr Francijas jauno regbistu treneri atļaujas spēlēties ar sportistu dzīvībām un zaudēt šajā spēlē.

Tas viss un daudz kas cits lasāms šeit: