“No Madeiras ielām līdz pasaules lielākajām skatuvēm” Ronaldu sasniedzis vēl vienu neticamu rekordu, šoreiz ne futbolā
foto: AFP/Scanpix
Krištianu Ronaldu Portugāles izlases rindās guvis 132 vārtus un tuvāko sekotāju Lionelu Mesi apsteidz par 23 precīziem sitieniem.
Futbols
2024. gada 13. septembrī, 16:29

“No Madeiras ielām līdz pasaules lielākajām skatuvēm” Ronaldu sasniedzis vēl vienu neticamu rekordu, šoreiz ne futbolā

Sporta nodaļa

Jauns.lv

Portugāļu futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu kļuvis par pirmo cilvēku pasaulē, kura sociālo tīklu sekotāju kopskaits pārsniedzis vienu miljardu.

“No Madeiras ielām līdz pasaules lielākajām skatuv...

Pieckārtējais “Zelta bumbas” ieguvējs (gada labākais futbolists pasaulē balva) var lepoties ar 638 miljoniem sekotāju “Instagram” (absolūts rekords), tikmēr viņa “YouTube” kanālam “UR Cristiano”, kas tika izveidots vien šī gada 21. augustā,  abonentu skaits jau pārsniedzis 60 miljonus un turpina pārspēt visdažādākos rekordus. Pieskaitot klāt 170 miljonus “Facebook” sekotāju un 113 miljonus sekotāju platformā “X” kopā sanāk vairāk par vienu miljardu, apliecinot, ka viņš ir ne vien futbola un sporta ikona, bet, iespējams, apkārtējos visvairāk interesējošā slavenība vispār uz pasaules.

Rijādas “Four Seasons” viesnīca, kurā mitinās Krištianu Ronaldu ar ģimeni

Viens no pasaulē slavenākajiem sportistiem portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu pagājušā gada nogalē noslēdza līgumu ar Saūda Arābijas klubu “Al Nassr”, ...

Šo neticamo veikumu savos sociālo tīklu kontos atzīmējis arī pats Ronaldo, pateicoties saviem sekotājiem: "Mēs esam iegājuši vēsturē - 1 MILJARDS sekotāju! Tas ir kas vairāk nekā tikai skaitlis - tas ir apliecinājums mūsu kopīgajai aizrautībai, degsmei un mīlestībai pret spēli un ne tikai. No Madeiras ielām līdz pasaules lielākajām skatuvēm - es vienmēr esmu spēlējis savai ģimenei un jums, un tagad 1 miljards no mums ir kopā. Jūs esat bijuši kopā ar mani ik uz soļa, visos kāpumos un kritumos. Šis ceļojums ir mūsu ceļojums, un kopā mēs esam pierādījuši, ka nav robežu tam, ko mēs varam sasniegt. Paldies, ka ticat man, ka atbalstāt un esiet daļa no manas dzīves. Labākais vēl tikai priekšā, un mēs turpināsim virzīties uz priekšu, uzvarēt un kopā veidot vēsturi."

39 gadus vecais Krištianu Ronaldu apaļo jubileju svinēs jau nākamā gada februārī, tomēr viņš negrasās likt punktu savai spožajai karjerai. Portugālis ir visu laiku rekordists valstsvienības rindās aizvadīto spēļu (214) un gūto vārtu (132) ziņā. Pēdējie divi precīzie sitieni viņam padevās UEFA Nāciju līgas mačos septembrī pret Horvātiju un Skotiju.