OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Zivju ēdieni
2013. gada 8. septembrī, 17:18

Forele ar krējumu un ingveru

Ja jums nav pieejama forele, šādi var pagatavot jebkuru zivi. Ingvera sakne sniedz zivij nedaudz pikantu toni, bet krējums padara ēdienu maigu. Dažādu garšu un izjūtu rotaļa.

Pagatavošana

45 min2 porcijas
1

Foreli izķidāt, notīrīt zvīņas un ierīvēt ar sāli no ārpuses un iekšpuses. Ingvera sakni notīrīt un sagriezt šķēlītēs. Ingveru sapildīt zivs vēderā.

2

Zivis apsmērēt ar krējumu, ietīt cepamā papīrā vai folijā un cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos apm. 20 min. Tad pavērt papīru vaļā un cept krāsnī vēl 10 min.