Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Piena zupa ar kūpinātu zivi

Sastāvdaļas
  • 500 ml piena
  • 250 g kūpinātas zivs, iztīrīta
  • 4 kartupeļi
  • Puravs, ap 100 g
  • 1 ēdk. sviesta
  • Sāls
Šai zupai labāk izmantot auksti kūpinātu zivi, jo karsti kūpinātā būs pārāk irdena un zupa izjuks. Var ņemt, kādu zivi vien vēlies: buti, skumbriju vai siļķi.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Kartupeļus nomizo, sagriez nelielos gabaliņos un pienā vāri mīkstus.
2
Pieliec ripiņās sagrieztu puravu. Uzvāri.
3
Liec zupā lielus zivs gabalus un lēni uzvāri. Ļauj zupai virst vēl piecas minūtes. Iepeldini pikuci sviesta, ļauj, lai tas izkūst, un pasniedz zupu.

Pievienot komentāru

Zivju ēdieni