Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Spageti ar lasi saldkrējuma mērcē - Andra Buļa iecienīta recepte

Sastāvdaļas
  • 250 g spageti
  • 250 g svaigas laša filejas
  • 200 ml saldā krējuma
  • 100 g svaigā siera
  • 6 ķiršu tomātiņi
  • sauja spinātu lapu
  • sāls un garšvielas pēc garšas
  • citrona daiviņas un bazilika lapiņas pasniegšanai
"Šo ēdienu gatavoju, kad vēlos ne tikai ātri remdēt izsalkumu, bet arī gardas pusdienas vai vakariņas. Turklāt ar šo recepti nekas nevar noiet greizi, jo pagatavošana ir ļoti vienkārša un divi cilvēki var sātīgi paēst, neiztērējot vairāk par desmit eiro," stāsta aktieris Andris Bulis. Recepte publicēta sadarbībā ar žurnālu OK!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Katlā ielej ūdeni, kad uzvārījies, liec tajā spageti. Pieber sāli un vāri, līdz gatavi; nokās.
2
Kamēr spageti vārās, sagriez lasi nelielos gabaliņos. Ķiršu tomātiņus nomazgā un pārgriez uz pusēm. Spinātu lapas noskalo un nosusini.
3
Katliņā vai uz pannas lej saldo krējumu un uzsildi, pievieno svaigo sieru un maisot sildi, līdz iegūsti viendabīgu masu. Pievieno ķiršu tomātiņus, pēc 1 minūtes pievieno lasi un spinātus. Samazini liesmu un sautē 3 minūtes.
4
Spageti liec šķīvī, virsū lej saldkrējuma mērci un uzliec laša gabaliņus. Pasniedzot neaizmirsti uz šķīvja uzlikt citrona daiviņu un rotāt ar pāris bazilika lapiņām.

Pievienot komentāru

Zivju ēdieni