Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Zāļu tējas punšs aukstiem rudens vakariem

Sastāvdaļas
  • 500 ml zāļu tējas (piemēram, gaiļbiksīšu, piparmētru, pelašķu u.c.)
  • 250 ml sarkanvīna
  • 1 apelsīna sula
  • 3 ēdk. citrona sulas
  • 3 ēdk. medus
  • 3 krustnagliņas
  • 3 kardamona pogaļas
  • 1 kanēļa miziņa
Tēju gatavo no tām zālītēm – vienas vai vairākām –, kas vislabāk garšo. Asumam var pievienot arī maltu ingveru vai svaiga ingvera šķēlīti.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Tēju kopā ar garšvielām un sulu sakarsē un ļauj 15–20 minūtes ievilkties.
2
Sakarsē vēlreiz un pielej sarkanvīnu. Pievieno medu.
3
Lej glāzēs karstu un bauda.

Pievienot komentāru

Alkoholiskie dzērieni