Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Fresh tomato juice or Bloody Mary with celery

Mērijas māsa

Sastāvdaļas
  • 20g auksts degvīns
  • 40g auksta aplesīnu sula
  • 80g auksta tomātu sula
  • šķipsniņa karija pulvera
  • šķipsniņa saldās paprikas
  • šķipsniņa sāls
Par "Asiņainās Mērijas" receptes autoru tiek uzskatīts francūzis Fernāns Petio. Viņs jau tālajā 1920. gadā Parīzē uzjauca šo kokteili un vairākus gadus pilnveidoja tā garšu. Arī recepte, kur jāpievieno dzērienam gan pipari, gan sāls un Vorčesteras mērce radusies laika gaitā. Savukārt, šī pasaulē tik populārā dzēriena "light" pagatavošanas versiju saucam par "Mērijas māsu".

Pagatavošana 1 porcijas

1
Visas sastāvdaļas sapilda šeikerī. Šeikeri sakrata, dzērienu caur sietu ielej glāzē. Glāzes malu var dekorēt ar sāli.

Pievienot komentāru

Alkoholiskie dzērieni