Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Klasiskais kafijas liķieris

Sastāvdaļas
  • 1 prāva sauja kafijas pupiņu
  • 1 l degvīna
  • 100 g brūnā karameļu cukura
  • 1 vaniļas pāksts (vai 1 paciņa vaniļas cukura)
  • 1 kanēļa miziņa
Šo kafijas liķieri var papildināt ar vairākām apelsīna miziņām.

Pagatavošana

1
Piemērotā burkā vai lielā pudelē ar platu kaklu ieber cukuru un kafijas pupiņas, ieliec gareniski pārgrieztu vaniļas pāksti un kanēļa miziņu.
2
Pielej degvīnu.
3
Uzliec vāku vai korķi un novieto istabas temperatūrā uz 2–3 nedēļām. Katru dienu kārtīgi sakrati.
4
Izkās caur marli vai sietiņu, salej mazākās pudelītēs un aizkorķē.

Pievienot komentāru

Alkoholiskie dzērieni