Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Kafija ar liķieri un putukrējumu

Sastāvdaļas
  • 150 ml saldā krējuma
  • 6 tējk. ļoti smalki samaltas kafijas
  • 4 tējk. apelsīnu liķiera
  • 4 tējk. garšaugu vai tamlīdzīga liķiera
  • 1 maza kanēļa miziņa
  • 1 maza vaniļas pāksts
  • 1 paciņa vaniļas cukura
Jo karstāka kafija, jo labāk garšo!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Katliņā uzvāri 500 ml ūdens kopā ar kanēļa miziņu un gareniski uz pusēm pārgrieztu vaniļas pāksti. Uzliec vāku un atstāj, lai 10 minūtes ievelkas.
2
Pēc tam vēlreiz uzvāri un izņem kanēli un vaniļu. Verdošu pārlej kafijai.
3
Tikmēr saputo krējumu ar vaniļas cukuru.
4
Liķierus salej četrās lielās tasēs. Kafiju izfiltrē un arī lej krūzēs. Izrotā ar putukrējumu.

Pievienot komentāru

Alkoholiskie dzērieni