Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Hot drink with cranberries and cinnamon. Selective focus

Medus punšs

Sastāvdaļas
  • 150 ml sarkanvīna
  • 20 ml dzērveņu sīrupa
  • 30 g medus
  • 1 aplesīna miziņa
  • &nbsp
  • Dekoram:
  • 1 kanēļa standziņa
Dzērienu nosaukumus nozīmē skaitli pieci. Ar jūrnieku palīdzību XVII gs. sākumā tas nonāca Lielbritānijā, kur kļuva ļoti populārs un ieguva nosaukumu "punšs".

Pagatavošana 1 porcijas

1
Visas sastāvdaļas uzkarsēt, bet nevārīt. Caur sietiņu punšu pārliet iepriekš uzsildītā punša glāzē. Dekorēt ar kanēļa standziņu. Pasniegt karstu.

Pievienot komentāru

Alkoholiskie dzērieni