foto: Publicitātes foto
Mana uzvara D vitamīna līmeņa pacelšanas maratonā
Publicitātes foto.
Esi vesels
2023. gada 4. oktobris, 12:56

Mana uzvara D vitamīna līmeņa pacelšanas maratonā

Reklāmas projekts

Kad gada sākumā pasūdzējos ģimenes ārstam par nepārejošu bezspēku, vispārēju vājumu un sāpēm kaulos, viņš atbildēja, ka manas sūdzības, kā arī biežā slimošana liecina par to, ka man varētu būt D vitamīna deficīts. Un vienīgais veids, kā pārliecināties, ir veikt asins analīzi laboratorijā.

Manam ārstam izrādījās taisnība: asins analīzes rezultāti mani nepavisam neiepriecināja – D vitamīna līmenis asinīs bija tikai 9 ng/ml jeb nepietiekams. Laboratorijā man izskaidroja: optimālā D vitamīna koncentrācija asinīs, kura ir jāuztur visu laiku, ir 40–70 ng/ml. Ja D vitamīna līmenis ir mazāks par 30 ng/ml, tas ir nepietiekams, bet 10 ng/ml jau liecina par kritisku D vitamīna deficītu.

Protams, man tika izrakstīts recepšu medikaments, kas jālieto četrus mēnešus –reizi nedēļā galvenās ēdienreizes laikā, un pēc tam pāris stundas nedrīkst dzert kafiju. Tādi bija noteikumi. Un tos man nu galīgi neizdevās ievērot – trīs mēnešus mocījos, mēģinot atcerēties, ka pirms pusdienām ir jāiedzer zāles. Pusdienlaikā parasti esmu ofisā un, atbildīgus dienas darbus darot, par zālēm tiešām gadījās aizmirst. Turklāt tieši ap pusdienlaiku man parasti zūd enerģija un visvairāk kārojas kafiju…

Pēc ārsta norādes man šīs zāles būtu jālieto vēl mēnesi un tad jāveic atkārtota asins analīze. Baidījos, ka, ik pa laikam aizmirstot tās iedzert, vēlamā rezultāta nebūs…

Kad par savām raizēm pasūdzējos draudzenei, viņa atteica, ka pati jau sen lieto uztura bagātinātāju LYLsunD3 4000SV, kas savulaik viņai ļoti ātri ir stabilizējis D vitamīna līmeni asinīs. Draudzene ar patiesu sajūsmu stāstīja, cik ļoti ērti produkts ir lietojams: tikai divi pūtieni zem mēles jebkurā diennakts laikā! Viņa zināja stāstīt, ka LYLsunD3 4000SV uzsūkšanās notiek caur zemmēles gļotādu un asinīm un nekādā veidā nav saistīta ēdienreizēm un kuņģa saturu. Turklāt arī kafiju un tēju var baudīt jau pēc piecām minūtēm!

Uz pēdējo trīs mēnešu spāņu inkvizīcijas fona tas izklausījās tik iedvesmojoši. Nolēmu pamēģināt, bet savam ģimenes ārstam pagaidām neko neteikt, jo viņš ir tāds ļoti principiāls opītis. Devos uz aptieku pēc LYLsunD3 4000SV. Te farmaceite vēl piebilda, ka tieši šī ražotāja D vitamīnam ir Latvijā veikti pētījumi, kas zinātniski pierāda tā efektivitāti: unikālā LYLmicro™ formula nodrošina līdz pat četrām reizēm efektīvāku D vitamīna uzsūkšanos, tādējādi nodrošinot D vitamīna līmeņa pieaugumu par 132 % tikai viena mēneša laikā! Turklāt produkts ir dabisks (iegūts no lanolīna) D vitamīns izsmidzināmas mikroemulsijas veidā, kas īpaši izstrādāts maksimāli efektīvai tā uzsūkšanās nodrošināšanai.

Farmaceite apstiprināja, ka LYLsunD3 4000SV ir arī finansiāli izdevīgs – produkts paredzēts līdz 125 ikdienas devām jeb četriem mēnešiem. Un man iepatikās arī, ka tas ir ērti dozējams. Sāku to lietot un biju patiesi pārsteigta, cik tas ir vienkārši – tikai divi pūtieni zem mēles dienas laikā, kad vien atceros. Turklāt tas ir arī garšīgs – ar dabisku apelsīnu garšu.

Kad pēc mēneša devos uz ģimenes ārsta noteikto atkārtoto asins analīzi, vēl biju mazliet nobažījusies, kāds būs mans D vitamīna līmenis, bet, man par milzu prieku un pārsteigumu, tas bija jau 46 ng/ml – optimāls!

Dakteris, protams, bija apmierināts ar rezultātu, bet vienlaikus – arī mazliet izbrīnīts par tik krasu D vitamīna līmeņa pieaugumu… Kad atklāju savu mazo noslēpumu, viņš atzinās, ka nu arī pats vēlas pamēģināt LYLsunD3 4000SV. Solījās sīkāk papētīt veiktos zinātniskos pētījumus, lai tad pamatoti šo produktu varētu ieteikt arī citiem saviem pacientiem.

Optimizējusi D vitamīna līmeņa rādītāju, jūtu enerģijas un spēka pieplūdumu, – un arī garastāvoklis ir kļuvis labāks.

Maijā LYLsunD3 aptiekās un interneta aptiekās pieejams ar atlaidi līdz 25 %.

Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.