foto: Publicitātes foto
Olga Dreģe: “Zvanīju Mirdzai Martinsonei,  lai noskaidrotu patiesību”
Esi vesels
2023. gada 11. marts, 06:55

Olga Dreģe: “Zvanīju Mirdzai Martinsonei, lai noskaidrotu patiesību”

Reklāmas projekts

Leģendārā latviešu aktrise savos 84 gados joprojām ir enerģijas, harismas un spēka pilna. Viņa turpina strādāt Dailes teātrī, regulāri peld baseinā un piekopj veselīgu un aktīvu dzīvesveidu. Pirms gada gan tika piedzīvotas veselības problēmas, kas beidzās ar operāciju, bet tad aktrise, sekojot teātra kolēģu Mirdzas Martinsones, Jāņa Paukštello un Mārtiņa Vilsona iedrošinājumam, Homeopātiskajā aptiekā nopirkusi Latvijā ražoto pilnīgi dabīgo preparātu EPSORIN.

Mums, kā epsorīna ražotājiem to uzzināt bija patīkams pārsteigums, un mēs devāmies ciemos pie leģendas, lai arī jums pavēstītu par viņas pieredzi ar mūsu ražoto produktu.

Dreģes kundze mūs sagaidīja spēka pilna, enerģiska un starojoša.

Video Olga stāsta par savu veselību, ceļu līdz mūsu produktam un saviem novērojumiem, to lietojot jau nepilnu gadu.

Epsorīnu viņa sākusi lietot ļoti uzmanīgi, pa dažiem pilieniem dienā, bet, pat neskatoties uz mazo devu, sajutusi strauju veselības uzlabošanos un ātru atveseļošanos pēc tikko pārciestās operācijas. Epsorīnam Olga saka paldies gan par ātri atgūto enerģiju un dzīvessparu, gan par vairāku citu kaišu atkāpšanos. Ļoti viegli esot pārlaists pat Covid-19 uzbrukums. Ārpus kadra saņēmām sirsnīgu paldies arī par tik labu asinsainu – tāda viņai sen neesot bijusi.

Māksliniece ļoti augstu novērtē to, ka preparātā nav nekā sintētiska. Tas ļoti atbilstot viņas dabai, jo viņa vienmēr dodot priekšroku tautas līdzekļiem. Ir nolemts arī turpmāk regulāri lietot EPSORIN, lai godam sagaidītu 85 gadu jubileju 1. martā.

Mums kā produkta ražotājiem ir ļoti patīkami, ka mūsu preparāts izpelnās aizvien lielāku atzinību ne tikai plašā sabiedrībā, bet arī mūsu tautas leģendu vidū.

Epsorīna YouTube kanāls jau lepojas ar tādu slavenību kā Jāņa Paukštello interviju, kurš šo preparātu lieto jau sešus gadus, kā arī Mirdzas Martinsones, Mārtiņa Vilsona, Imanta Strada, Māra Bērziņa un citu populāru cilvēku videoatsauksmēm. Īpašs lepnums ir par to, ka visas šīs intervijas ir patiesas un nav tikušas ne saturiski ietekmētas, ne apmaksātas. Epsorīna iedarbība runā pati par sevi, mums atliek tikai to uzfilmēt.

Epsorīns jau ir nopērkams vairāk nekā simts aptiekās visā Latvijā – gan mākslinieces pieminētājās homeopātiskajās, gan Mēness, Saules, Pils, Medelens aptieku ķēdēs, gan arī daudzās neatkarīgajās aptiekās.

Labākās cenas EPSORIN pastāvīgai lietošanai jūs varat iegūt, pasūtot to ar bezmaksas piegādi uz Omniva pakomātiem. Ir iespēja samaksāt par produktu ar bankas karti, preci saņemot pakomātā.

Pie mums EPSORIN šobrīd iespējams pasūtīt jau par Ziemassvētku cenām. Pasūtījumu varat noformēt internetā www.epsorin.lv vai zvanot pa informatīvo tālruni 22300061, kur darba dienās par preparātu jūs konsultēs diplomēta farmaceite Agnese Alksne.

Epsorīns ne tikai būs būtisks atbalsts jūsu veselībai, enerģijai un labsajūtai, bet arī lieliska dāvana Ziemassvētkos jūsu mīļajiem vecākiem. Viņi noteikti to novērtēs!

Vairāk par EPSORIN, tā iedarbību un plašo, dabisko sastāvu jūs varat izasīt šeit: www.epsorin.lv.

Piedāvājam arī noskatīties “Sirdsmīļās Monikas” jauko atsauksmi par epsorīnu, kas arī pamudināja Olgu Dreģi noskaidrot, vai tur dzirdētais ir patiesība.

Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu!