Mēs zinām, kas ir vislabākā dāvana!
Esi vesels
2022. gada 28. novembris, 16:11

Mēs zinām, kas ir vislabākā dāvana!

Reklāmas projekts

Kas var būt labāk, kā svētkos uzdāvināt saviem mīļajiem veselību? Veselība ir mūsu lielākais dārgums. Tikai tad, kad esam veseli un veseli ir mūsu tuvie, spējam izjust īstu kopā būšanas un svētku prieku. Pat tiem Grinčiem, kas, saraukuši degunus, saka: “Veselība ir katra paša rokās!” dāvanu papīrā varam iesaiņot veselīgu pārsteigumu, kas palīdzēs mazināt ikdienas stresu un nīgro garastāvokli, ko tas nes sev līdzi. Ko tad īsti likt zem Ziemassvētku eglītes, lai stiprinātu ģimenes un draugu veselību?

Vitamīnus un mikroelementus! Citi teiks: “Vitamīnus? Bet es gribu savējiem uzdāvināt ko patiešām īpašu!” Vai var būt kaut kas īpašāks par tādu mikrouzturvielu un vitamīnu kombināciju, kas paredzēta katra dāvanas saņēmēja individuālajām un unikālajām veselības vajadzībām?

Lūk, kas Tev jāzina, lai vitamīni pārvērstos ĪSTAJĀ dāvanā!

Vai zināji, ka uztura bagātinātājus Latvijā lieto vairāk nekā puse iedzīvotāju? Un kāds gan tur brīnums! Mūsdienu steidzīgā ikdiena ne vienmēr ļauj padomāt par pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu, kur nu vēl pārzināt uzturvielu pareizās devas un lietot tās atbilstošās kombinācijās. Bet vitamīni un minerālvielas mūsu veselībai ir tikpat nozīmīgi, kā saģērbties atbilstoši gadalaikam.

Pilna kaste veselības!

Ja nu negribas ilgi stāvēt pie aptiekas plauktiem, lasot produktu etiķetes, esam sagatavojuši Tev īsu ceļvedi ortomolekulāro produktu ražotāja Orthomol uzturvielu klāstā. Orthomol bagātīgās un iedarbīgās uzturvielu kombinācijas veidotas balstoties ortomolekulārajā medicīnā - zinātnē par veselības saglabāšanu un slimību ārstēšanu, izmantojot organisma funkcionēšanai nepieciešamās uzturvielas. Vienā produktu kastē (kuru būs tik viegli iesaiņot!) iekļauti 30 ērti lietojami iepakojumi ar īpaši sabalansētu vitamīnu, mikroelementu un augu aktīvo vielu kombināciju katrai dzīves situācijai.

Ja moka kaulu un locītavu sāpes, izvēlies Orthomol Arthroplus! Papildus VISIEM veselībai nepieciešamajiem vitamīniem un minerālvielām, Arthroplus satur arī glikozamīnu, hodroitīnu, hialuronskābi, kolagēna hidrolizātu un acetilcisteīnu, kas palīdzēs palīdz uzturēt kaulu veselību un uzlabot kustībspējas.

Ja rūpējies par vecāku vai vecvecāku sirds veselību, lieliska dāvana būs Orthomol Cardio. Orthomol Cardio satur būtiskas uzturvielas asinsritei un pareizai sirds darbībai. Omega-3 taukskābes, kā arī vitamīns B1 veicinās normālu sirds darbību, vitamīni B1, B2, B6, B12, pantotēnskābe, niacīns, vitamīns C, biotīns, jods, varš un mangāns palīdzēs nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu.

Un bērniem?

Vai bērniem nepietiks ar apelsīniem un grepfrūtiem? Ja ikdienā tiek ēsts regulāri un veselīgi -  pietiks! Tikai ar atrunu, ka uzturs satur pietiekami daudz C un D vitamīna un tādus mikrolelementus, kā selēns un cinks. Tomēr strauji augošam organismam vai bērniem, kas bieži no bērnudārza vai skolas atnes vīrusus, svarīgs ir arī dzelzs, magnijs un omega-3 taukskābes. Te vērtīga dāvana atkal būs Orthomol! Orthomol Junior C plus uztura bagātinājs bērna imunitātei pieejams gan garšīgu košļājamu tablešu, gan granulu veidā, bet prāta darbībai omega taukskābes nodrošinās uzturvielu kombinācija Orthomol Junior Omega plus gardu īrisa konfekšu veidā. 

Ja raksts izlasīts tik tālu, bet kļūst grūti fokusēties un gribas nogurumā nopūsties, sev pašam un citiem, kas bieži izjūt noguruma pazīmes, arī iespējams palīdzēt ar pareizi sabalansētām uzturvielām, piemēram, Orthomol Vital. Produktam ir īpaši pielāgots sastāvs gan sievietēm, gan vīriešiem. Vital sastāvā esošais vitamīns C, B2, B6, B12, folskābe, niacīns, pantotēnskābe un magnijs palīdzēs samazināt nogurumu un nespēku, bet omega-3 taukskābes veicinās normālu sirds darbību.

Nogurums bieži vien nāk komplektā ar miega traucējumiem, un šajā gadījumā lieliska dāvana būs ērti lietojamais Orthomol Nemuri night spray, kura sastāvā ir ne tikai universālais kareivis – melatonīns, bet arī pasifloras ziedu un melisas lapu ekstrakts.

Ja dāvanas saņēmēja ir topošā māmiņa vai jauni cilvēki, kuri plāno ģimenes pieaugumu, nepieciešams lūkot, lai dāvana satur auglības atbalstam nepieciešamās uzturvielas: cinku, D vitamīnu un folijskābi. Orthomol produktu klāstā šīs uzturvielas atradīsi Natal pre, Natal un Fertil plus sastāvā. 

Ja rodas sajūta, ka mūsu rakstā neatradi īsto uzturvielu kombināciju saviem mīļajiem vai sev (jo svētkos jāpalutina arī sevi!), aplūko informāciju, kas pieejama mūsu mājaslapā www.ortomol.lv! Cilvēki, kas ikdienā lieto Orthomol uztura bagātinātājus zina, ka šāda dāvana būs pārdomāta un noderīga ikvienam saņēmējam, jo nav nekā svarīgāka par veselību!

Raksts tapis sadarbībā ar ORTHOMOL