foto: Publicitātes foto
Patiesība par mutes skalošanas līdzekļiem
Esi vesels
2022. gada 1. augusts, 10:17

Patiesība par mutes skalošanas līdzekļiem

Jauns.lv

Mutes skalojamie līdzekļi ir daudz efektīvāki nekā mums varētu šķist. Jā, tie nevar pilnībā aizstāt zobu tīrīšanu un diegošanu, taču vienlaikus ir arī daudz kas vairāk nekā tikai nenozīmīgs papildinājums mutes dobuma higiēnai. Un ne tikai…

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Mutes skalošanas labvēlīgā ietekme uz smaganu veselību

Rūpes par smaganām ir tikpat svarīgas kā zobu kopšana. Šīs mutes gļotādas daļas veselība ir ļoti nozīmīga, jo, nepiedomājot par smaganu veselību, varam “iedzīvoties” vairākas nopietnās kaitēs. Ka dažas no tām:

  • Stomatīts, ko izraisa herpes vīruss, ādas slimības un mutes dobuma ievainojumi. Tāpat stomatītu veicina pavirša zobu un mutes higiēna, kā arī atsevišķi pārtikas produkti.

  • Gingivīts – smaganu iekaisums, ko ierosina zobu aplikums, zobakmens, atsevišķi medikamenti, pavājināta imūnsistēma u. c. faktori.

  • Periodontīts, kas rodas no savlaicīgi neizārstēta gingvīta, ir zobu balstošo audu iekaisums. Gan vizuāli, gan pēc sajūtām tas ir ļoti nejauks, turklāt ilgstoša šī iekaisuma procesa rezultātā zobs kļūst kustīgs un no tā var pat nākties atvadīties.

Mutes skalojamie līdzekļi samazina šo (un citu) smaganu saslimšanu riskus. Kā īpaši efektīvs atzīts Larifan Mouthwash, jo tas, pateicoties savam unikālajam sastāvam, īpaši veiksmīgi palīdz stomatīta, vīrusu, kā arī infekciju slimību gadījumos, mazinot risku ar tām saslimt.

Daži vispārīgi padomi efektīvākai mutes skalošanai

  • Nelieto mutes skalojamo līdzekli uzreiz pēc zobu tīrīšanas ar pastu. Nogaidot vismaz 30 minūtes, ļausi iedarboties zobu pastā esošajam fluoram un minerālvielām, kas, stiprinot zobu emalju, samazina kariesa riskus.

  • Lieto mutes skalojamo līdzekli pēc zobu diegošanas nevis pirms tās. Tādā veidā varēsi sekmīgi atbrīvoties ne vien no pārtikas daļiņām, kas, pateicoties diegošanai, izkļuvušas no zobu starpām, bet arī padarīsi svaigāku savu elpu, iznīcinot mikrobus un citus sliktas dvašas ierosinātājus.

  • Mutes skalojamais līdzeklis – zobu tīrīšanas aizvietotājs. Lai arī mutes skalojamais līdzeklis, kā noskaidrojām, nevar pilnībā aizstāt zobu tīrīšanu ar pastu, tas lieti noderēs reizēs, kad nav iespējas zobus iztīrīt pienācīgi. Piemēram, pēc ēdienreizes darba dunā vai arī pēc našķošanās ar kādu kārumu pēcpusdienā, izskalojot zobus sekmīgi var atbrīvoties no nelietīgajām baktērijām, zobu aplikuma un skābēm, kas rodas uzturā lietojot dažādus pārtikas produktus.

Universālais veselības sargs – Larifan Mouthwash

Veselīgu mutes dobuma higiēnu var nodrošināt ne tikai ar zobu pastas un zobu diega lietošanu, bet arī ar mutes skalojamo līdzekli, kura funkcijas nav tikai būt par zobu tīrīšanas aizstājēju “avārijas gadījumos”.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Larifan Mouthwash ne vien palīdzēs rūpēties par zobu un mutes dobuma gļotādas higiēnu, bet arī par visa ķermeņa veselību kopumā. Larifan mutes skalojamā līdzekļa daudzpusīgā iedarbība ir pateicoties patentētam, dabiskas izcelsmes komponentam dsRNA Larifan, kas aizsargā mutes gļotādu pret vīrusiem un mikrobiem, aizkavējot to iekļūšanu un attīstību organismā caur mutes dobumu. Bez tam, antibakteriālā un antivirālā Larifan Mouthwash sastāvā esošās ēteriskās eļļas nodrošina papildu antiseptisku, pretiekaisuma un nomierinošu iedarbību.

foto: Publicitātes foto

Jāpiezīmē, ka Larifan Mouthwash iedarbība, salīdzinot ar citiem ražotājiem, ir ilgāka, jo šis mutes skalojamais līdzeklis iedarbojas uz ķermeni šūnu līmenī, ļaujot tā pozitīvajām īpašībām saglabāties organismā līdz pat vairākām dienām.

Lai nodrošinātu vēl pilnīgāku mutes dobuma higiēnu, iesakām regulāri lietot arī Larifan zobu pastu. Šim līdzeklim ir ne vien tradicionālo zobu pastu īpašības, bet, pateicoties arī tā sastāvā esošajam dsRNS Larifan komponentam, iespējams nodrošināt papildu aizsardzību pret infekcijām un aizkavēt baktēriju iekļūšanu, kā arī attīstību, organismā caur mutes dobumu.

Larifan produkti ir unikāli, jo tie ir ar pretvīrusu un imūnmodulējošu iedarbību, kas gan stiprina imunitāti profilaktiskos nolūkos, gan arī ārstē vīrusu izraisītas slimības.

Vesels cilvēks ir laimīgs cilvēks – uzlabo veselību un stiprini sava organisma aizsargspējas kopā ar Latvijā izstrādātajiem un ražotajiem Larifan produktiem!

Raksts tapis sadarbībā ar Lotos Pharma interneta veikalu avemed.lv .