Diētas
2022. gada 14. februāris, 10:19

Vai Tev tiešām patīk dzīvot ar lieko svaru? Laiks padomāt par sevi un beidzot notievēt ar īpašu diētu latviešiem!

Reklāmas projekts

Jauns.lv

“Gribu tikt vaļā no riepas, bet netaisos “sēdēt” uz salātiem un katru dienu nodzīt sevi sporta zālē”, saka daudzi, kas vēljoprojām sadzīvo ar lieko svaru. Bet cik reāli ir dabūt ideālu formu pāris nedēļu vai pat 7 dienu laikā? Lasi tālāk, ko saka cilvēki, kuriem to ir izdevies sasniegt un uzzini pārsteidzošas detaļas, kas atklājās par Stokholmas diētu. Uzzināsi arī, kur bez maksas pārbaudīt savas iespējas notievēt un saņemt uztura speciālista konsultāciju!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Andris Brambis, nometa 25 KG!

“Vēl nesen skatījos spogulī un redzēju, ka resnais vēders man liek izskatīties pēc ķēma! Tagad, pateicoties Stokholmas diētai, esmu atguvis vienreizēju pašsajūtu un labu izskatu.”

– Andri, pastāsti, lūdzu, kāda bija Tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

– Iepriekš mēģināju censties ēst veselīgāk un vakaros mazāk. Tievāks gan nepaliku. Likās, ka svara zaudēšana ir smaga padarīšana, tāpēc iegalvoju, ka man to nemaz nevajag. Atgriezos pie iepriekšējiem paradumiem un vēders turpināja augt.

– Kāda bija Tava motivācija notievēt tieši tagad?

– Biju apvēlies un svēru 117 kilogramus! Zināju, ka paša spēkiem tikt vaļā no liekajiem nevarēšu, tāpēc meklēju piemērotu metodi, kas reāli palīdzētu nodzīt lieko svaru. Un - jā, pēc Stokholmas diētas mans rezultāts ir mīnus 25 kilogrami un pilnīgi cits skats uz sevi un dzīvi.

Pēteris Riekstiņš, nometa 21 KG!

”Ar šo metodi nometu kopumā 21 kilogramu liekā svara. Mana veselība strauji uzlabojusies un tagad jūtos labāk nekā jebkad iepriekš,” stāsta Pēteris Riekstiņš.

– Pēteri, pastāsti ko tu darīji, lai dabūtu sevi formā?

– Stokholmas metodes mājas lapā izpildīju testu. Uzreiz e-pastā saņēmu savu ēšanas plānu un nākamajā dienā sāku ievērot. Viss bija sataisīts tā, ka tas, ko ēdu, iedarbina manu vielmaiņu un dedzina tos taukus no «punča» nost! Kopumā ar šo metodi līdz šim esmu zaudējis 21 kilogramu. Jūtos enerģijas pilns, ir labāka imūnsistēma un izskatos daudz labāk! Nedomāju apstāties pie sasniegtā!

Arnis Graps, nometa 10 KG!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

“Gribēju tikt vaļā no liekajiem tauciņiem uz vēdera un ļoti īsā laikā zaudēju 10 kilogramus. Ar sportu šādu rezultātu reāli būtu sasniedzis tikai pēc gada” saka mūzikas skolotājs Arnis Graps.

– Arni, kā veicās ar diētas plāna ievērošanu?

– Nebija nekādu problēmu - pat esot darbā! Pirmās nedēļas laikā zaudēju 5 kilogramus. Pats labākais, ka uztura plāns neliek badoties, bet gan ēst tev atbilstošus ēdienus! Pēc pirmās nedēļas iegāju azartā. Šobrīd ar Stokholmas uztura plānu esmu zaudējis 10 kilogramus.

– Kāds būtu ieteikums citiem, kas arī vēlas notievēt?

- Pavisam vienkārši - ja tu vēlies ātri būt formā, tev šī metode ir jāizmēģina! Sāc ar testa izpildi StockholmHealth.com un jau pēc nedēļas rezultāti būs!

StockholmDiet.com diētu atbalsta Latvijas Diētas ārstu asociācija un vairāk kā septiņi miljoni cilvēku visā pasaulē - dabūsim formā arī tevi! Tikai šodien: saņem testa rezultātus bez maksas un konsultāciju no notievēšanas speciālista - tikai StockholmDiet.com mājaslapā.

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Stokholmas diētu

Tēmas