foto: Publicitātes
Skaistums nāk no iekšienes
Esi vesels
2021. gada 8. aprīlis, 06:11

Skaistums nāk no iekšienes

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Kā atrast mieru un vairot mīlestību pret sevi šajā stresa pilnajā laikā? Kā parūpēties par savu veselību un vairot savu skaistumu? Piedāvājam 6 vienkāršus veidus, kas palīdzēs praktizēt veselīgus ieradumus, gūt pašpārliecinātību un starot skaistumā ikdienā!

1. Sakārto domas!

Ikdienas stress bieži noved pie neapstādināma domu karuseļa. Nepievēršot tam uzmanību, šis karuselis uzņem apgriezienus, kļūst nevaldāms un negatīvi ietekmē gan mūsu pašsajūtu, gan veselību. Lai neļautos stresa kaitīgajai ietekmei uz ķermeni un labsajūtu, lieliski noderēs meditācija.

Izmantojot šo tūkstoš gadus seno garīgo praksi, iespējams sakārtot domas un nomierināt prātu. Lai sasniegtu rezultātu, protams, būs jātrenējas. Iesācējiem lielisks palīgs būs dažādas lietotnes, piemēram, 7Mind.

Regulāri praktizējot relaksācijas un koncentrēšanās vingrinājumus būs iespējams sajust ne vien pozitīvas pārmaiņas garastāvoklī, bet arī iegūt veselīgāku sejas ādu!

2. Elpo pareizi!

Elpošana ir viena no svarīgākajām dzīvības nodrošināšanas funkcijām, ko, pašiem nemanot, veic mūsu organisms. Tomēr ir svarīgi ne vien elpot, bet arī darīt to pareizi. Dziļa un apzināta elpošana var palīdzēt pat nopietnu veselības problēmu risināšanā, piemēram, mazinot panikas lēkmēs, nopietnu plaušu slimību simptomus un pat regulējot paaugstinātu asinsspiedienu.

Noturīgam rezultātam iespējams apgūt dažādus elpošanas vingrinājumus un regulāri praktizēt tos ikdienā. Šādi ķermenis tiks labāk apgādāts ar skābekli, un vingrinājumu pozitīvā ietekme būs redzama arī sejas ādā. Lieliski palīgi pareizas elpošanas praksē būs tādas lietotnes kā Prana Breath, Breathe vai Calm.

Padari elpošanas vingrinājumus par savu labsajūtas rituālu!

3. Neaizmirsti par ūdeni!

Vai zināji, ka ūdenim var būt gan nomierinošs, gan stimulējošs efekts uz mūsu organismu? Piepildi vannu, iededz sveces, ieslēdz relaksējošu mūziku un ļaujies nesteidzīgam baudījumam! Pamodini savu ķermeni ar vēsu dušu vai agru rīta peldi ezerā, dīķī vai upē!

Tāpat glāze ūdens pirms brokastīm palīdzēs iestartēt mūsu organismu jaunai dienai, savukārt silta tējas krūze dažas stundas pirms miega sniegs nomierinošu efektu.

Lai rūpētos par savu veselību gan no iekšpuses, gan ārpuses, jāatceras, ka dienā nepieciešams uzņemt vismaz 5 glāzes ūdens!

4. Ievies laimīgo dienasgrāmatu!

Fiksē dzīves laimīgākos brīžus savā personīgajā laimes dienasgrāmatā! Pieraksti ikvienu pozitīvo pieredzi: priekpilnos notikumus, mazos un lielos panākumus un citus sīkumu, kas ikdienā sniedz patiesu prieku! Rakstot dienasgrāmatu, nav jātiecas pēc augstiem literāriem sasniegumiem. Raksti par to, kas ielīksmo tavu sirdi un sniedz gandarījumu!

Sarežģītos dzīves brīžos atliks tikai atvērt pierakstus, lai sev atgādinātu, ka dzīves skaistums slēpjas vienkāršībā!

5. Nodarbojies ar jogu skaistumam!

Lieliska harizma, pārliecība par savu skaistumu, veselīga sejas krāsa – to nodrošināt var palīdzēt arī joga! Tā sauktā skaistuma joga ir veltīta iekšējam un ārējam skaistumam. Dažādi vingrinājumi sola tiešu ietekmi uz ārējo izskatu. Jogas sniegtā elpošanas un kustību kombinācija stimulē asinsriti, savukārt kustības nodrošina tvirtāku un veselīgāku ādu.

Izvelc no skapja jogas paklājiņu un palutini sevi ar kustību prieku!

foto: Publicitātes

6. Uzņem īpašas uzturvielas!

Fizisks un mentāls stress, ārējās vides apstākļi - tie ir faktori, kas “nozog” mūsu organisma dzīvības nodrošināšanai paredzētās uzturvielas. Tāpēc ir svarīgi parūpēties, lai ķermenis saņemtu visu, kas tam nepieciešams.

Laika gaitā mūsu āda zaudē elastību un mitrumu, jo palēninās kolagēna ražošanas procesi un samazinās hialuronskābes saturs ādā.

Orthomol Beauty ir vitamīnus un uzturvielu saturošs dzēriens ar īpaši izvēlētām sastāvdaļām, kas palīdzēs vairot ādas dabisko skaistumu. Tikai Orthomol Beauty apvieno kolagēnu un hialuronskābi ar novatorisko fitamīna Q10 kompleksu. Tā sastāvā ir olīvu augļu fito ekstrakts, koenzīms Q10 un citas mūsu iekšējai un ārējai veselībai svarīgās mikrouzturvielas.

Praktizē veselīgus ieradumus, vairo mīlestību pret sevi un staro skaistumā ik dienu!

Raksts sadarbībā ar Orthomol