foto: Publicitātes foto
Šai mandalai ir jābūt katrā mājā
Mājas aptieciņa
2022. gada 17. novembris, 13:57

Šai mandalai ir jābūt katrā mājā

Karlīna Timofejeva

Apmaiņā pret mūžīgu dienvidu sauli, mums Latvijā ir neiedomājami daudz augu, kuri palīdz ar smaidu pārdzīvot drēgno rudeni, ziemas spelgoni un pavasara izsīkumu. Jau no sen seniem laikiem augu valsts ir palīdzējusi stiprināt cilvēku imunitāti, un arī šodien nekas nav mainījies, jo dabiski vērtīgās vielas mūsu organismam ir vissaprotamākās un tādējādi arī – visefektīvākās. Ja aptieku plauktos vēl neesat pamanījuši, tad meklējiet – LYLimmunUP oranžo brīnumkastīti, kas sevī slēpj jaudīgu dabas spēku imunitātei, veseliem elpceļiem un cīņai pret nogurumu. Dalīšos, kā es nonācu līdz šai spēcīgajai un manas ģimenes veselības visvērtīgākajai mandalai!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vecmāmiņas plauktos vienmēr bija burkas ar zāļu tējām. Viņa labi zināja, kādos gadījumos kuras no drogām būs efektīvākās. Liepziedu smarža un vērmeles rūgtums arvien spilgtā atmiņā! Un, esmu pārliecināta, ne man vienīgajai! Katrai mums mantojumā savas tēju receptes un katra apzināmies, cik lielu dabas spēku slēpj sevī augi. To kombinācijas spēj paveikt brīnumus, un no simtiem augu, atlasot dažus no spēcīgākajiem, iespējams iegūt pilnību. Gluži kā smalkie smilšu graudiņi sakārtojas meditatīvā mandalā, kas simbolizē pilnību, arī imunitātes izlases LYLimmunUP seši dabas augu ekstrakti, apvienoti ar vitamīniem un minerālvielām, veido krāšņu, dabas iedvesmotu un organismu spēcinošo mandalu. Izstrādājot LYLimmunUP formulu, tika ņemti vērā visi mūsu reģionam raksturīgākie imūnsistēmas izaicinājumi – klimats, paradumi, vīrusi. Līdz ar to tas ir vienīgais produkts Latvijā ar absolūti imūnspecifisku sastāvu – tas satur mikroelementus, kas nepieciešami imūnsistēmai, nodrošinot trīs būtiskāko imūnsistēmas līmeņu raitu darbību – ādas un gļotādas aizsardzības spējas, šūnu imunitāti un spēju radīt antivielas.

Rūpīgi atlasīti augi

Seši rūpīgi atlasītie un pārbaudītie augu ekstrakti, kas LYLimmunUP padara par mazu dabas brīnuma daļu, kas pieejama un vēlama katram, kas vēlas dabiski stiprināt imunitāti un veselību kopumā, kā arī tiem, kuri jau paspējuši noķert kādu vīrusu un vēlas tikt ātrāk atpakaļ uz kājām:

Ehinācija ārstniecības augu topā ieņem pirmo vietu kā imunitātes sargs, kas veicina organismā imūnās aizsargreakcijas. Eihinācijas ziedu ekstraktam piemīt pretsāpju un antiseptiska (mikroorganismu iznīcinoša) darbība. Ekstrakts satur bioloģiski aktīvās vielas, kas mazina iekaisuma procesus, saaukstēšanās un gripas simptomus, kā arī palīdz uzturēt optimālas elpceļu aizsardzības spējas.

Liepziedu ekstraktam piemīt temperatūru pazeminoša un pretdrudža iedarbība. Liepziedu ekstrakts palīdz augšējo elpceļu iekaisumu un saaukstēšanās ārstēšanai, bronhīta un klepus gadījumos.

Melnā plūškoka augļu ekstrakts spēcina organisma aizsargspējas un mazina uzņēmību pret vīrusu iedarbību. Melnais plūškoks palīdz pret mainīgo gripas vīrusu, saaukstēšanos, bronhītu, reimatismu, veicina asinsriti, palīdz aterosklerozes slimniekiem, tam piemīt arī nervus nomierinoša darbība. Melnā plūškoka augļi satur ļoti spēcīgus antiokisdantus – antocianīdus -, kas pasargā organisma šūnās no brīvo radikāļu bojājumiem un vienlaikus gan spēcina imunitāti, gan rūpējas par ādas jaunību.

Rozmarīna lapu ekstrakts ir dabīgs pretsāpju līdzeklis, kas veiksmīgi cīnās ar dažādām locītavu, muskuļu, galvas, zobu, kakla un citām sāpēm. Vērtīgo vielu savienojumi, ko satur rozmarīns, padara šo augu par vienu no spēcīgākajiem antioksidantiem pasaulē. Antiseptiskās rozmarīna īpašības palīdz saaukstēšanās gadījumā, labi palīdz cīnīties ar gripu un vīrusiem.

Aroniju ogu ekstrakts – aroniju ogās ir koncentrēts selēns, kas būtiski nepieciešams imūnsistēmas darbībai. Tāpat aroniju augļi bagāti ar flavonoīdiem, kas regulē šūnu darbību un nodrošina aizsardzību pret slimību ierosinātājiem; un polifenoliem -  spēcīgiem antioksidantiem ar pretiekaisuma iedarbību.

Citronmētras ekstrakts satur daudz askorbīnskābi un karotīnu, kofeīnskābi, oleanolskābi, tanīnu un C vitamīnu. Citronmētras ekstrakts mazina drudzi un bronhītu, tāpat tam ir nervus nomierinoša iedarbība.

Spēcīgs un pārdomāts

LYLimmunUP noslēpums neslēpjas lielās un nevajadzīgās vitamīnu megadevās, kas lieki noslogo organismu. Gluži pretēji. Smalkajā formulā uzturvielu daudzums ir gana liels, lai novērstu nepietiekamību, bet sabalansēts tieši tā, lai nenomāktu organisma dabisko imūnsistēmu. Te ietvertas uzturvielas, kuras saskaņā ar pētījumiem vistiešāk saistītas ar imūnsistēmas darbību - pieci imūnajai sistēmai nepieciešamākie vitamīni (D3, C, A, B6 un B9), četras nozīmīgākās minerālvielas (cinks, varš, selēns un dzelzs) un iepriekš minētie seši jaudīgi augu ekstrakti. Vērts atzīmēt, ka minerālvielas, pateicoties medicīnas jomas attīstībai un pēdējām inovācijām, ir helātu formā, kas organismam ir 3 – 6 reizes vairāk pieejamas, līdz ar to arī ar augstāku iedarbības efektu.

Veselībai kopumā

LYLimmunUP ne tikai spēcina imunitāti un augšējo elpceļu veselību. Divas kapsulas dienā rūpējas par organismu kopumā - ietvertā vielu kombinācija vienlīdz lielu atbalstu spēj sniegt arī ādas, matu un nagu veselībai, vielmaiņas darbībai, palīdzēt mazināt nogurumu un nespēku, uzlabot nervu, redzes, kaulu un zobu veselību, pasargāt šūnas no brīvajiem radikāļiem un/vai mazināt brīvo radikāļu bojājumus. Tāpat LYLimmunUP var palīdzēt uzturēt normālu muskuļu darbību un organismam atjaunoties pēc lielas fiziskas slodzes. Ieklausies - LYLimmunUP satur arī sešas labam garastāvoklim vajadzīgākās vielas!

LYLimmunUP var lietot visa gada garumā, īpaši, ja konstatēts uzturvielu trūkums, vai ir lielāka vajadzība pēc papildu uzturvielām – vienveidīgs vai samazināts uzturs, liela fiziskā slodze (sporta treniņi, smags fizisks darbs), ilgstošs stress, aptaukošanās – taču visvērtīgākais tā darba laiks ir gada tumšā sezona. Rudenī, ziemā un agrā pavasarī manā ģimenē bez šīs dabas bagātības mandalas neiztikt!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Par vērtīgām dāvanām! Decembrī LYLimmunUP ar -20% atlaidi meklējiet aptiekās!

Reklāmas raksts sadarbībā ar LYL love your life®