Stomatoloģiskā klīnika "Dental Art" atklāšanu nosvin kopā ar Latvijas slavenībām. FOTO
Klīnikas „Dental Art” šefu Sergeju Andrijevski ieradās apsveikt arī slavenā latviešu dziedātāja Olga Rajecka.
Esi vesels
2016. gada 13. oktobris, 08:00

Stomatoloģiskā klīnika "Dental Art" atklāšanu nosvin kopā ar Latvijas slavenībām. FOTO

Jauns.lv

Prieks, smaidi, šampanietis, patīkama mūzika un iespaidīgas balvas – tas viss sagaidīja stomatoloģiskās klīnikas „Dental Art” viesus, atklājot klīnikas jaunās telpas Krišjāņa Barona ielā 20.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Klīnika “Dental Art” darbu sāka 2008. gadā. Tobrīd tas bija viens kabinets, kurā strādāja klīnikas dibinātājs un zobārsts-implantologs Sergejs Andrijevskis. Vēlāk klīnika paplašinājās līdz pieciem kabinetiem, un pārcelšanās uz telpām Barona ielā, kur jau ir 11 kabineti, iezīmē jaunu posmu “Dental Art” attīstībā.

“Dental Art” klīnikas dibinātājs Sergejs Andrijevskis stāsta: “Pēdējie 2 gadi mūsu uzņēmuma attīstībā bijuši zīmīgi un notikumiem piesātināti – esam ne tikai atvēruši zobu tehnisko laboratoriju un aprīkojuši to ar izcilākajām mūsdienu tehnoloģijām, bet arī attīstījuši klīnikas darbu, pārceļoties uz plašākām un klientiem ievērojami ērtākām telpām.”

Jaunās “Dental Art” mājvietas atklāšana tika nosvinēta, rīkojot bezmaksas konsultācijas visiem interesentiem. “Tas ir mūsu ieguldījums rīdzinieku veselībā un skaistumā,” uzsver Dr. Andrijevskis. Viņš pauž cerību, ka klienti novērtēs gan pārdomātos vides pieejamības risinājumus, gan jaunās iekārtas, gan plašos kabinetus, gan jauku rotaļu stūrīti bērniem, kas ļaus mazākajiem klīnikas apmeklētājiem pārvarēt satraukumu un noskaņoties vizītei pie zobārsta.

Savukārt ārstu ērtībai jaunajās telpās ierīkota plaša atpūtas istaba, kurā atgūt spēkus profesionālam sniegumam. Klīnikā atrodas arī mācību klase ārstu tālākizglītībai, kur plānots rīkot seminārus un lekcijas, ļaujot iegūt zināšanas par jaunākajiem atklājumiem un tehnoloģijām stomatoloģijā, kā arī saņemt resertifikācijai nepieciešamos punktus.

“Dental Art” zobārstniecības klīnika ir mūsdienīga un profesionāla zobārstniecība Rīgā, kas nodrošina vispārējus zobārstu pakalpojumus no profilaktiskās zobu higiēnas un vispārējās zobu ārstēšanas līdz implantoloģijai un ortodontiskajai ārstēšanai. Lai pakalpojumi būtu klientiem pieejamāki, uzņēmums ir attīstījis plašu atmaksas sistēmu, sadarbojoties ar Latvijā atpazīstamākajām kredītkompānijām un apdrošinātājiem, tādējādi ļaujot veikt maksājumus pa daļām un nekavējoties veikt nepieciešamo ārstēšanu.

Klīnikas atklāšanu apmeklēji daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis, tostarp vecmāmiņu skaistumkonkursa organizatore Elita Drāke, dziedātājas Olga Rajecka un Laura Raila, sabiedrības dāma Kristīne Lindenblate un citi.

Atklāšanas pasākumā viesi tika bagātīgi cienāti ar šampanieti un izsmalcinātām uzkodām no restorāna „Gaismas pils”. Spēlēja džezu un blūzu. Pasākumu vadīja atraktīvais Armands Simsons, kurš iepazīstināja ar interesantiem faktiem par zobiem, zobārstniecību un klīniku „Dental Art”. Notika arī konkursi, kuru balvas bija iespaidīgas – dāvanu kartes, kuru vērtība bija no 250 līdz pat 1500 eiro. Pie 1750 eiro lielas balvas tika dziedātājs Aleks Silvers, kurš spēja atbildēt uz diviem jautājumiem. „Man vienkārši trūkst vārdu!” iepriecināts par notikušo bija dziedātājs.

 

Kasjauns.lv / Foto: Eduards Paņičevs