Tītars tavā virtuvē – maz kaloriju, daudz garšas!
foto: Mi
Tītara fileja ar dārzeņiem un sēnēm
Garšīgi

Tītars tavā virtuvē - maz kaloriju, daudz garšas!

Padomu nodaļa

"100 Labi Padomi"

0

Ja vēlies baudīt veselīgus, liesus un daudzveidīgus gaļas ēdienus, tad tītaru noteikti ir vērts iekļaut savā ēdienkartē. Tas ir ne tikai bagāts ar olbaltumvielām, bet arī viegli sagremojams un piemērots dažādām diētām. Neatkarīgi no tā, vai gatavo ikdienas maltīti vai svētku mielastu, tītara gaļa vienmēr būs lieliska izvēle.

Kāpēc izvēlēties tītaru?


Tītars ir mazkaloriju un olbaltumvielām bagāta gaļa, kas nodrošina organismu ar nepieciešamajiem minerālvielām, piemēram, dzelzi, cinku un selēnu. Atšķirībā no daudziem citiem gaļas produktiem, tas satur maz piesātināto tauku, tāpēc ir piemērots arī tiem, kuri vēlas saglabāt slaidu augumu.


Tītara gaļa ikdienas ēdienkartē


Tītara gaļa ir lieliski piemērota dažādiem ēdieniem – zupām, salātiem, sacepumiem un sautējumiem. Tā ātri uzsūc garšvielas un pielāgojas dažādām garšām, tāpēc vari to pagatavot gan garšīgi kraukšķīgu, gan maigu un sulīgu.


Svētku ēdieni ar tītaru


Ja vēlies iespaidīgu svētku maltīti, tītars ir īstā izvēle. To var pildīt ar dārzeņiem, riekstiem vai žāvētiem augļiem, radot īpaši bagātīgu un sātīgu garšu. Pateicoties savām īpašībām, tītara gaļa lieliski sader ar dažādām mērcēm un garnējumiem.