foto: Shutterstock
Gaļu sagriez plānās strēmelēs. Šampinjonus sagriez 4 daļās. Brokoļus sadali mazās rozetītēs. Iztīrītas paprikas sagriez strēmelēs, burkānus – salmiņos. Sīpolus arī sagriez salmiņos.
Sojas mērci sakul ar etiķi, šķipsniņu cukura un caur spiedi izspiestiem ķiplokiem. Ieliec gaļu, samaisi un atstāj, lai 15–20 minūtes marinējas.
Pannā sakarsē eļļu un cep gaļu no visām pusēm. Ja vajag, pārkaisi ar sāli un izņem no pannas.
Pannā ieber sīpolus un apsautē caurspīdīgus. Pievieno papriku, burkānus un šampinjonus un arī dažas minūtes pacep.
Pielej buljonu, kurā iejaukti rīsu milti, un uzvāri. Iemaisi ingveru, kurkumu un piparus.
Ieliec gaļu un brokoļus un vēlreiz uzvāri. Ja vajag, pievieno vēl sojas mērci un garšvielas.