Tītaru siržu sautējums
Tītaru siržu sautējums
Gaļas ēdieni
2025. gada 1. februārī, 12:00

Tītaru siržu sautējums

0

Tītara gaļa satur daudz olbaltumvielu, vitamīnu un minerālvielu. Gaļa satur maz tauku, tā ir viegli pagatavojama, jo tās struktūra ir gludšķiedraina. Tītara gaļa neizraisa alerģiskas reakcijas un ir ieteicama mazu bērnu ēdienkartē.

Pagatavošana

45 min4 porcijas
1

Burkānus notīri un sagriez palielās ripiņās. Sīpolus nomizo un sagriez gredzenos.

2

Katliņā ar biezu dibenu uzkarsē eļļu un apcep burkānus apm. 5 min.

3

Pievieno sīpolus un cep kopā vēl 5 min.

4

Pievieno sirdis un cep vēl 5 minūtes.

5

Pārlej ar ūdeni, pievieno sāli un svaigi maltus piparus, apsedz ar vāku un sautē 30-40 minūtes, kamēr sidris ir mīkstas.

6

Pasniedz ar buljonu.