foto: Publicitātes foto
Saules paneļi - izvēlies uzticamu šī pakalpojuma piedāvātāju!
Publicitātes foto.
Noderīgi ikdienā
2023. gada 8. augusts, 09:12

Saules paneļi - izvēlies uzticamu šī pakalpojuma piedāvātāju!

Sadarbības projekts

Saules paneļi privātmājām un uzņēmumiem sniedz daudz un dažādas priekšrocības. Tā ir pareizā izvēle ikvienam, kas vēlās ietaupīt naudu, likt savam īpašumam pelnīt un kļūt dabai draudzīgākiem.

Tā kā elektroenerģijas cenas ir nestabilas, saules paneļu uzstādīšana var palīdzēt Jūs pasargāt no cenu kāpuma, palielināt nekustama īpašuma vērtību un palīdz samazināt elektroenerģijas rēķinu izmaksas. 

Izvēle, par labu saules paneļiem, palīdz kļūt ilgtspējīgākiem un dabai draudzīgākiem. Saules paneļu uzstādīšana palīdz samazināt CO2 emisiju un mazināt klimata pārmaiņas. 

Kāpēc izvēlēties saules paneļus savai privātmājai vai uzņēmumam pie Nord Solar?

Nord Solar ir Igaunijas uzņēmums, kas nodarbojas ar saules paneļu uzstādīšanu gan uzņēmējiem, gan privātpersonām. Nord Solar piedāvā saules paneļus no Nīderlandes ražotāja Autarco. Autarco, ir vienīgais saules paneļu sistēmu ražotājs Eiropā, kur visi saules paneļu komponenti ir no viena ražotāja. 

Nord solar ir drošs par savu piedāvāto saules paneļu risinājumu, tāpēc arī spēj saviem klientiem piedāvāt KwH garantiju! Tas nozīmē, ka, ja mūsu uzstādītais saules paneļu sistēmas risinājums saražos mazāk nekā solīts, Jūs saņemsiet naudas kompensāciju.

Mēs rūpēsimies par Jūsu saules paneļu sistēmu pat tad, kad tā jau būs uzstādīta. Arī Jums pašiem būs iespēja to monitorizēt, izmantojot My Autarco aplikāciju.

Mūsu saules paneļu sistēmas jau ir uzstādītas 423 privātmājām, 282 uzņēmumiem un tiks uzstādīti vēl sešiem uzņēmumiem, kas kopā sastādīs jau 42,35MW. Patreiz, Igaunijā, apdzīvotā vietā ar nosaukumu Mundi, tiek būvēta 20MW lielu saules paneļu elektrostacija. Aplūko mūsu video:

Kā notiek sadarbība ar Nord solar?

foto: Publicitātes foto
Publicitātes foto.

Sadarbība ar mums ir ļoti vienkārša un mēs parūpēsimies par visu Jūsu saules paneļu sistēmu risinājumu kopš brīža, kad mēs sagatavosim Jums piedāvājumu un pat pēc tam, kad saules paneļi Jūsu īpašumam būs uzstādīti. 

Pamatojoties uz Jūsu jumtu un personīgo izvēli, mēs veiksim plašu analīzi un saules paneļu sistēmas projektēšanu, izmantojot mūsu integrēto programmatūru, kas precīzi iekļaus finanšu aprēķinu un sniegs informāciju par to, kad Jūsu ieguldījums atmaksāsies. Ja mūsu risinājums Jūs apmierinās, mēs parakstīsim līgumu, sakārtosim visus nepieciešamos dokumentus un mūsu montāžas brigāde varēs sākt saules paneļu uzstādīšanu. Pēc elektrostacijas uzstādīšanas beigām, klients var reāllaikā My Autarco, kur inventors katras piecas minūtes nosūta datus uz serveri. Ja mēs novērosim veiktspējas kritumu, mēs pārliecināsimies, ka tiek veikta sistēmas apkope, sniedzot Jums sirdsmieru, ka saules paneļu sistēma tiek uzraudzīta. 

Izvēlies Nord Solar - vienota sistēma, kopēja drošība!

Noskaidrojiet, kāda ir saules paneļu cena Jūsu privātmājai vai uzņēmumam!

Lai noskaidrotu to, cik Jums izmaksās saules paneļi, iegūtu bezmaksas personalizētu projektu savam īpašumam vai pieteiktos konsultācijai, dodies uz mūsu mājaslapu Nordsolar.lv un aizpildi pieteikuma anketu.

Vai sazinieties ar mums:

vai

📞 +371 2455 32 2