Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Šenona Dohertija vaino bijušo vīru, ka viņš gaida aktrises nāvi
foto: CAMERA PRESS/LNC / James Murphy / Vida Press
Šenona Dohertija ar vīru Kurtu Isvarjenko 2012. gadā.
Slavenības

Šenona Dohertija vaino bijušo vīru, ka viņš gaida aktrises nāvi

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

TV seriālu "Beverlihilsa 90210" un "Amulets" zvaigzne Šenona Dohertija cīnās ar krūts vēzi ceturtajā stadijā. 53 gadus vecā aktrise šobrīd pārdzīvo grūtu finansiālo periodu un sūdzas, ka šķirtais vīrs vilcinās maksāt laulātā uzturlīdzekļus un gaidot viņas drīzu nāvi.

Šenona Dohertija vaino bijušo vīru, ka viņš gaida ...

Ar vēzi slimā Šenona Dohertija vēršas pret bijušo vīru Kurtu Isvarjenko par to, ka viņš kavējas ar laulātā uzturlīdzekļu maksāšanu laikā, kad viņas ikmēneša ienākumi strauji mazinās, jo beidzas seriāla “Amulets” straumēšanas tiesības un turpinās viņas cīņa ar vēzi.  

Šenona Dohertija ar vīru labdarības pasākumā

Šenona Dohertija ar vīru labdarības pasākumā

Žurnāla “People” rīcībā nonākuši ieskanēti tiesas dokumenti, kur seriāla “Beverlihilsa 90210” aktrise apgalvo, ka viņas bijušais vīrs šī jautājuma risināšanu novilcina, nesniedzot pieprasīto informāciju par savu finansiālo stāvokli. 53 gadus vecā Dohertija uzskata, ka Isvarjenko apzināti pagarina lietas nokārtošanu, lai sagaidītu viņas nāvi no krūts vēža – ko aktrisei diagnosticēja 2015. gadā – un pēc tam būtu brīvs no jebkādas atbildības.

“Nav pareizi, ka Kurtam ļauj pagarināt mūsu šķiršanos cerībā, ka es nomiršu, pirms viņam būs man jāmaksā, kamēr viņš turpina dzīvot savu dzīvi un izvairīties no atbildības pret savu mirstošo sievu ar kuru bija kopā vairāk nekā 11 gadus,” norādījusi aktrise. Fotogrāfa Kurta Isvarjenko advokāti atbildējuši uz apsūdzību, norādot, ka Šenona pērn noraidījusi piedāvāto vienošanos. “Kurts negaida Šenonas nāvi,” komentējusi advokāte Ketrīna Hīrsema. “Viņš vēl Šenonai to labāko, un viņš vēlas, lai abi šo lietu varētu atstāt pagātnē un turpinātu virzīties uz priekšu.”

Šenona Dohertija ar mammu Rouzu 2024. gada janvārī

Izdevums “Us Weekly” informē, ka 14. jūnijā Dohertija iesniegusi tiesā prasību, pieprasot bijušajam vīram 49 gadus vecajam fotogrāfam Kurtam Isvarjenko maksāt viņai ikmēneša uzturlīdzekļus 15 343 ASV dolāru apmērā. TV zvaigzne arī pieprasījusi no šķirtā vīra 9100 dolārus par tiesas izdevumiem.

Šenona Dohertija un Kurts Isvarjenko iepazinās 2008. gadā un apprecējās pēc trīs draudzības gadiem. Pērn aktrise iesniedza laulības šķiršanas prasību, jo Kurts aizvadītos divus gadus bija krāpis viņu ar citu sievieti. Isvarjenko bija aktrises trešais vīrs.

Ar krūts vēzi slimā aktrise Šenona Dohertija pieņēmusi draudzenes piedāvāto izaicinājumu, piedalīties akcijā „Mīli Savu Laulāto”. Aktrise norāda, ka jūtas svētīta, ka viņai līdzās ir tāds vīrietis, kā viņas vīrs fotogrāfs Kurts Isvarenko.

Šenona Dohertija pieņem izaicinājumu piedalīties akcijā „Mīli Savu Laulāto”

Ar krūts vēzi slimā aktrise Šenona Dohertija pieņēmusi draudzenes piedāvāto izaicinājumu, piedalīties akcijā „Mīli Savu Laulāto”. Aktrise norāda, ka jūtas ...