foto: ©Lifetime Television/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Ar vēzi slimā Šenona Dohertija izpārdod mantas un gatavojas nāvei
Šenona Dohertija.
Slavenības
2024. gada 4. aprīlis, 06:44

Ar vēzi slimā Šenona Dohertija izpārdod mantas un gatavojas nāvei

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Seriālu “Beverlihilsa 90210” un “Amulets” zvaigzne Šenona Dohertija, kura cīnās ar vēža 4. stadiju, paziņojusi, ka gatavojas nāvei un cenšas atvieglot mammas Rouzas Elizabetes dzīvi pēc savas aiziešanas.

Podkāstā “Let’s be Clear” Šenona Dohertija pastāstījusi, ka mājās cenšas rūpīgi izrevidēt pašas mantas, lai pēc savas nāves atstātu tikai pašu vērtīgāko. Šis tas jau ir nonācis izgāztuvē, šis tas ir atdots citiem, bet šis tas izlikts pārdošanā.

Šenona Dohertija ar mammu Rouzu 2024. gada janvārī

gallery icon

Aktrise piebilda, ka šis process viņai izrādījies grūts, jo bijusi sajūta, ka “tu atteiktos no kaut kā tāda, kas tev ir ļoti īpašs un svarīgs”. “Bet jūs ziniet, ka tas ir pareizi un ka tas sniegs miera sajūtu. Jo šādi tu palīdzi cilvēkiem, kurus atstāj, vieglāk pārvarēt pārejas periodu,” piebilda Dohertija.

Šenonas Dohertijas cīņa ar krūts vēzi

Ķīmijterapijas rezultātā Šenonai Dohertijai saujām sāka izkrist mati. No sākuma viņa pieņēma lēmumu nogriezts īsu zēngalviņu, tad mohikāņu frizūru ar ...

gallery icon

Šādu soli Šenona izšķīrusies spert, lai galvenokārt atvieglotu mammai neizmērojamo smagumu pēc viņas nāves. “Šobrīd mana prioritāte ir mana mamma. Es zinu, ka viņai būs grūti, ja es nomiršu pirms viņas. Tāpēc izdarīju tā, lai viņai mazāk būtu jānodarbojas ar citām lietām,” podkāstā pastāstīja aktrise. “Es negribu, lai viņai būtu kaudze mantu, ar kurām jātiek galā. Es negribu, lai viņai būtu četras noliktavas, kas ir pilnas ar mēbelēm,” paskaidroja Dohertija.

foto: Munawar Hosain/startraksphoto.co/ Vida Press
Šenona Dohertija 2019. gadā.

Šenona arī atklāja, ka par izpārdoto mantu naudu viņa vēlētos doties kādā ceļojumā kopā ar mammu un gūt daudz pozitīvu emociju. Aktrise apliecinājusi, ka šim ceļojumam viņa neplāno izmantot to naudu, ko pēc savas nāves iecerējusi atstāt tuviniekiem.

2019. gada augusts. Šenona Dohertija izskatās lieliski

gallery icon

Ārsti Šenonai Dohertijai diagnosticēja krūts vēzi 2015. gada martā. Divus gadus vēlāk zvaigzne gatavojās noslēdzošajai operācijai un runāja par iespējamo atveseļošanos. Viņai tika veikta mastektomijas operācija, kam sekoja staru un ķīmijterapijas kurss. Uz laiku slimību izdevās apturēt un ārsti uzskatīja, ka iestājusies remisija. Tomēr 2020. gada sākumā Šenona publiski atzina, ka vēzis ir atgriezies. Metastāzes bija izplatījušās smadzenēs, kā dēļ aktrise aizvadītā gada sākumā bija spiesta pārciest ārkārtīgi sarežģītu un nopietnu operāciju.

Šenona Dohertija iziet sabiedrībā dažas dienas pēc ķīmijterapijas un apstarošanas kursa beigām. 2017. gads

Aktrise Šenona Dohertija apmeklējusi savas autoritātes Marka Činga labdarības pasākumu, kas veltīts rūpēm par dzīvniekiem. Tas noticis tikai dažas dienas ...

gallery icon