foto: Instagram
“Es cīnos par dzīvību katru dienu.” Šenona Dohertija pastāsta, kā viņai klājas pēc tam, kad vasarā vēža metastāzes atklāja smadzenēs
Šenona Dohertija 2023. gada 16. janvārī.
TV
2023. gada 21. septembris, 06:17

“Es cīnos par dzīvību katru dienu.” Šenona Dohertija pastāsta, kā viņai klājas pēc tam, kad vasarā vēža metastāzes atklāja smadzenēs

Jauns.lv

Jūnija sākumā seriālu “Beverlihilsa 90210” un “Amulets” zvaigzne Šenona Dohertija paziņoja sliktu ziņu – vēzis, ar ko aktrise cīnās jau kopš 2015. gada, izplatījis metastāzes smadzenēs. Tomēr kulta seriālu zvaigzne nenolaida rokas, bet turpināja ārstēšanu. Šenona arīdzan regulāri informē fanus par savu veselības stāvokli, kā arī turpina iziet sabiedrībā un pat piedalās publiskos pasākumos.

Aizvadītajā svētdienā zvaigzne apmeklēja žurnāla “People” rīkoto diskusiju, uz kuru bija aicināti arī citi seriāla “Beverlihilsa 90210” aktieri. Fani tik sirsnīgi aplaudēja Šenonai, ka aktrise nespēja valdīt asaras.

“Jūs, draugi, zināt, ka es visu laiku raudu. Un es to daru arī tagad, šķiet. Es cīnos par dzīvību un ar to saskaros katru dienu. Un es domāju, ka tas ir patiešām skaisti,” Šenonas teikto citē žurnāls “People”.

Esot uz skatuves, Šenona pajokoja, ka bez aktiermākslas viņai labi padodas arī laulības un šķiršanās. Šā gada aprīlī aktrise izšķīrās no sava trešā vīra, fotogrāfa Kurta Isvarienko, ar kuru kopā bija nodzīvojusi 11 gadus. Dohertija arī paziņoja, ka drīzumā ēterā nonāks viņas jaunais podkāsts. Aktrise nepateica, kam konkrēti tas būs veltīts, bet norādīja, ka tajā pastāstīs to, ko līdz šim bija slēpusi.

Vasarā Šenona pastāstīja, ka krūts vēzis, ar kuru viņa cīnās jau vairākus gadus, izplatījis metastāzes smadzenēs. Viņa tikai jūnijā atklāja, ka gada sākumā jau pārcietusi operāciju galvā un tam sekojošo apstarošanu, par ko iepriekš bija izvēlējusies klusēt. Turklāt Dohertija publiskoja arī sarunu ar ārstu, kurš viņu atbalstīja pēc nopietnās ķirurģiskās iejaukšanās.

2019. gada augusts. Šenona Dohertija izskatās lieliski

gallery icon

Šenona atklāja, ka pirms operācijas bijis ļoti bail, ka pēc tās viņa būs cits cilvēks vai, ka mamma viņu pazaudēs. Taču par laimi viss norisinājies veiksmīgi.

Šenona Dohertija iziet sabiedrībā dažas dienas pēc ķīmijterapijas un apstarošanas kursa beigām. 2017. gads

Aktrise Šenona Dohertija apmeklējusi savas autoritātes Marka Činga labdarības pasākumu, kas veltīts rūpēm par dzīvniekiem. Tas noticis tikai dažas dienas ...

gallery icon

Dohertija aizvien ir apņēmības pilna izrauties no nāves ķetnām un pateicas pati sev par izturību. “Es cīnos par savu dzīvību un ar to saskaros katru dienu,” viņa norādīja, tiekoties ar faniem. “Domāju, ka es patiešām esmu lieliska.”

Šenonas Dohertijas cīņa ar krūts vēzi

Ķīmijterapijas rezultātā Šenonai Dohertijai saujām sāka izkrist mati. No sākuma viņa pieņēma lēmumu nogriezts īsu zēngalviņu, tad mohikāņu frizūru ar ...

gallery icon

Šenona Dohertija noskuj matus cīņā ar vēzi

Smagās slimības skartā seriāla "Beverlihilsa 90210" aktrise Šenona Dohertija publisko, kā noskuj matus.

gallery icon