"Es vairs nebūšu es..." Ar vēzi slimā Šenona Dohertija parāda, kā gatavojas operācijai smadzenēs
Šenona Dohertija gatavojas operācijai.
Slavenības
2023. gada 17. jūnijs, 10:43

"Es vairs nebūšu es..." Ar vēzi slimā Šenona Dohertija parāda, kā gatavojas operācijai smadzenēs

Jauns.lv

Amerikāņu aktrise, seriālu “Beverlihilsa, 90210” un “Amulets” zvaigzne, Šenona Dohertija jau astoņus gadus cīnās ar krūts vēzi. Par savu cīņu viņa regulāri stāsta soctīklos, lai atbalstītu tos, kuri pārdzīvo to pašu, kā arī veicinātu pasaules vispārējo izpratni par onkoloģiju.

Nesen Šenona Dohertija publiski atklāja, ka viņas krūts vēzis, kas ir ceturtajā stadijā, izplatījis metastāzes smadzenēs. Tā dēl šā gada janvāra sākumā viņai veikts apstarošanas kurss, no kā aktrise šausmīgi baidījusies. Taču izrādījies, ka pats briesmīgākais vēl ir priekšā.

Pēc apstarošanas Dohertija atkal gūlusies zem ķirurga skalpeļa – smadzenēs izveidojušos audzēju nolemts izņemt ķirurģiski. Savā “Instagram” lapā aktrise publiskojusi video, kurā parādījusi, kā gatavojas operācijai, un dalījusies ar savām emocijām tajā brīdī.

“2023. gada 16. janvāris. Operācija. Man bija audzējs galvā, ko gribēja izņemt, kā arī veikt biopsiju. Es nepārprotami cenšos būt drosmīga, bet esmu no bailēm pārakmeņojusies. Bailes mani pārņēma. Baidījos no visiem iespējamiem sliktiem iznākumiem, uztraucos par to, ka varētu atstāt mammu, baidījos, kā tas viņu ietekmēs. Baidījos, ka pēc operācijas es vairs nebūšu es. Lūk, tā var izskatīties vēzis,” viņa pierakstījusi pie video.

2019. gada augusts. Šenona Dohertija izskatās lieliski

gallery icon

Šenona Dohertija iziet sabiedrībā dažas dienas pēc ķīmijterapijas un apstarošanas kursa beigām. 2017. gads

Aktrise Šenona Dohertija apmeklējusi savas autoritātes Marka Činga labdarības pasākumu, kas veltīts rūpēm par dzīvniekiem. Tas noticis tikai dažas dienas ...

gallery icon

Šenonas Dohertijas cīņa ar krūts vēzi

Ķīmijterapijas rezultātā Šenonai Dohertijai saujām sāka izkrist mati. No sākuma viņa pieņēma lēmumu nogriezts īsu zēngalviņu, tad mohikāņu frizūru ar ...

gallery icon

Šenona Dohertija noskuj matus cīņā ar vēzi

Smagās slimības skartā seriāla "Beverlihilsa 90210" aktrise Šenona Dohertija publisko, kā noskuj matus.

gallery icon