Tikai tagad? Džolija un Pits nokārtojuši šķiršanos pēc septiņu gadu tiesāšanās
foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Andželina Džolija un Breds Pits 2011. gadā.
Slavenības
2023. gada 15. augustā, 07:07

Tikai tagad? Džolija un Pits nokārtojuši šķiršanos pēc septiņu gadu tiesāšanās

Jauns.lv

Kā zināms, Holivudā laulības šķiršanas procesi var ieilgt gadiem, līdz abas puses nokārto visas savstarpējās pretenzijas un prasības. Tieši tā noticis ar Bredu Pitu un Andželinu Džoliju, kuru skaistais mīlas stāsts beidzās 2016. gadā, un kopš tā laika abi turpina konfliktēt.

Tikai tagad? Džolija un Pits nokārtojuši šķiršanos...

Holivudas aktieri Breds Pits un Andželina Džolija laulības šķiršanas procesu pabeiguši pēc septiņu gadu ilgas tiesāšanās. Tā vēsta izdevums “In Touch Weekly”, atsaucoties uz bijušajam pārim tuvu informācijas avotu.  “Šķiršanās beidzot ir pabeigta,” apliecinājis paziņa.

Andželina Džolija ar dēlu Medoksu apmeklē valsts vakariņas Baltajā namā

Viņš precizējis, ka bijušie dzīvesbiedri nokārtojuši visus jautājumus un panākuši vienošanos. Saskaņā ar tiesas dokumentiem Andželina Džolija piekritusi vērsties pie starpnieka, lai nokārtotu atsevišķu prasību, kas saistīta ar Francijas vīna darītavu “Chateau Miraval”, kur 2014. gadā abi aktieri nosvinēja kāzas. Aktuāls bija arī jautājums par aizbildniecību pār viņu bērniem, no kuriem trīs ir adoptēti.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

“Viņi iztērējuši tik daudz naudas šajās tiesas prāvās, tostarp cīnoties par aizbildnību, ka Endžija galarezultātā varētu bankrotēt. Tāpēc bija prātīgi samazināt viņas zaudējumus. Tā ir milzīga Breda uzvara,” piebilda iekšējās informācijas avots.

Breds Pits, rozā vīns, džins un viņam piederošie vīna dārzi Provansā

Atgādināsim, ka Džolija apsūdzēja Pitu par vardarbīgu izturēšanos pret bērniem. Aktrise vēlējās atņemt bijušajam dzīvesbiedram vecāku tiesības, kam viņš kategoriski iebilda. Pēc zinātāja teiktā, Pits tiesāšanās rezultātā izcīnījis iespēju brīvi tikties ar visiem sešiem bērniem.  “Endžija vēlējās noslēgt šo dziļi sāpīgo un traumējošo nodaļu savā dzīvē,” šāds viedoklis izskanējis bijušā laulātā pāra paziņu lokā.

Andželina Džolija ar meitu Šilo “Maneskin” koncertā Romā

Viss būtu noticis ātrāk, ja ne zvaigžņu nesaskaņas par vīna darītavu “Chateau Miraval”. Andželina nevēlējās nodarboties ar uzņēmējdarbību, kas saistīta ar alkoholu, un tāpēc nolēma bez Pita piekrišanas pārdot savu daļu krievu uzņēmējam Jurijam Šefleram. Tagad ar tiesas rīkojumu viņai bijušajam vīram jāsamaksā zaudējumi 250 miljonus dolāru apmērā.

Andželina Džolija ar bērniem Losandželosā 2019. gada jūnijā

59 gadus vecais Breds Pits un 48 gadus vecā Andželina Džolija paziņoja par šķiršanos 2016. gadā pēc iespējama vētraina skandāla lidmašīnā, kuras laikā aktrise un vismaz divi no viņu sešiem bērniem tika aplieti ar alkoholu. Laulātajiem ir seši kopīgi bērni: Medokss (21), Pakss (19), Zahara (18), Šilo (17) un 15 gadus veci dvīņi Vivjena un Nokss.