Vai Natālijas Portmanes dzīvē pēc šķiršanās ienācis 14 gadu jaunāks sirdsāķītis?
foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Natālija Portmane un Pols Meskals.
Slavenības
2024. gada 30. maijā, 18:25

Vai Natālijas Portmanes dzīvē pēc šķiršanās ienācis 14 gadu jaunāks sirdsāķītis?

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Holivudas zvaigzne Natālija Portmane šā gada martā noslēgusi šķiršanos no vīra horeogrāfa Bendžamina Milpjē, ar kuru laulībā bija nodzīvojusi 12 gadu. Nesen aktrise redzēta, jautri pavadām vakaru kāda sava kolēģa sabiedrībā, un fani izteikuši minējumus, ka draudzīgās koleģiālās attiecības pāraugušas romantiskās jūtās.

Vai Natālijas Portmanes dzīvē pēc šķiršanās ienāci...

Holivudas aktrise Natālija Portmane un īru aktieris Pols Meskals redzēti, jautri ķiķinām pie kroga “Bar 69” Ailingtonā, Londonā, kur otrdienas vakarā bija iegriezušies nobaudīt kādu dzērienu. Aktieri, kuri iepazinās pagājušajā gadā, intervējot viens otru žurnālam “Variety”, izskatījās pacilātā noskaņojumā, kad bija devušies ārā uzsmēķēt. 42 gadus vecā Natālija acīmredzami priecājās par jautro vakaru. Martā viņa klusi noslēgusi šķiršanos no vīra Bendžamina Milpjē, par kuru baumo, ka viņš bijis neuzticīgs.

Savukārt 28 gadus vecais Pauls Meskals neslēpj, ka apbrīno Natāliju, tāpēc bija nepārprotami gandarīts būt viņas sabiedrībā. Natālija bija ģērbusies vienkāršā baltā T kreklā, balinātos džinsos un sporta apavos. Arī Pols bija tērpies ikdienišķi – baltā krekliņā, melnās biksēs ar paaugstinātu jostasvietu un “Adidas Samba” apavos.

Pēc pērn notikušās intervijas abiem aktieriem ir izveidojusies cieša saikne. Sarunas laikā Pauls raksturoja Natāliju kā “izcilu” un atzina: “Ja es kā drāmas skolas students zinātu, ka runāšu ar tevi, es sev iekniebtu daudz, daudz reižu!” Meskals arī izteica komplimentu par viņas aktierspēli filmā “May December”, kurā Portmanei ir jutekliska seksa aina ar 33 gadus veco kolēģi Čārlzu Meltonu. Filmā viņa atveido aktrisi vārdā Elizabete, kura pēta pāri – Greisu (Džuliana Mūra) un Džo (Čārlzs Meltons) –, kura romantiskās attiecības uzplauka, kad viņai bija 36 gadi, bet viņam tikai 13, izraisot plašu skandālu plašsaziņas līdzekļos.
Savukārt Natālija izteica komplimentu Polam par seksa ainām ar Endrū Skotu filmā “All of Us Strangers”, raksturojot tās kā “ļoti karstas, bet arī ļoti maigas”.

Natālijas un Pola attiecību statuss pagaidām nav plašākā sabiedrībā zināms. Šā gada martā Portmane Francijā pabeidza šķiršanos no Bendžamina Milpjē, noslēdzot 12 gadus ilgušo laulību. To žurnālam “People” apstiprināja aktrises pārstāvis. Bijušajam pārim ir divi kopīgi bērni – Aleps (12) un Amālija (7). Vairākus gadus ģimene dzīvoja Bendžamina dzimtajā Francijā.

Natālija iesniedza šķiršanās prasību tiesā aizvadītā gada jūlijā, vienu mēnesi pēc tam, kad franču žurnāls “Voici” publicēja skandalozo paziņojumu, ka 46 gadus vecajam Bendžaminam bijis romāns ar populāro, 25 gadus veco vides aktīvisti Kamillu Etjēnu. Pēc tam, kad vēsts par neuzticību nonāca atklātībā, kāds avots izdevumam “People” pavēstīja, ka Bendžaminam ar Kamillu bijusi “īslaicīga dēka” un tā esot beigusies. Zinātājs piebilda: “Viņš zina, ka ir pieļāvis milzīgu kļūdu, un dara visu iespējamo, lai panāktu, ka Natālija viņam piedod un saglabā viņu ģimeni.” Taču jau pēc mēneša Natālija iesniedza šķiršanās pieteikumu tiesā un šā gada pavasarī klusi nez nevajadzīgas publicitātes šķiršanos pabeidza.

Natālija Portmane kopā ar vīru Benžamēnu Milpjē.

Natālija Portmane "Oskaru" balvu pasniegšanas ceremonijā

Par šķiršanos viņa vienīgo reizi publiski ieminējās šā gada februārī, kad izdevuma “Vanity Fair” reportieris pajautāja, kā viņa jūtas, kad tiek rakstīts par viņas laulību. Portmane atbildēja: “Tas ir briesmīgi, un es nevēlos to veicināt.”

Kāds no draugiem atklāja, ka laulības sabrukums Natālijai “sākotnēji bijis ļoti smags, bet viņai līdzās pulcējās draugi un palīdzēja tikt galā ar vissliktāko.” Avots atzīmēja: “Viņas lielākā prioritāte ir nodrošināt vienmērīgu pāreju saviem bērniem. Viņa un Bens patiešām mīl savus bērnus un ir vienlīdz koncentrējušies uz to, lai būtu labākie šķirtie vecāki, kādi vien var būt. Nekas nav svarīgāks.”

Natālija Portmane ar pusotru mēnesi veco meitu Amāliju

Natālija Portmane ar pusotru mēnesi veco meitu Amāliju

Pols Meskals, cik zināms, šobrīd ir brīvs vīrietis. Aizvadītā gada oktobrī plašsaziņas līdzekļos parādījās ziņa, ka aktieris reģistrējies randiņu aplikācijā drīz pēc tam, kad izirušas viņa un dziedātājas Fēbes Bridžersas attiecības.