foto: Broadimage/Shutterstock/ Vida Press
Ašers palīdz Bīberam, Portmane klausa Blanšetu - kā slavenības pamāca slavenības
Divas dziedātājas, divas draudzenes - Selēna Gomesa un Teilore Svifta.
Slavenības
2020. gada 12. septembris, 06:20

Ašers palīdz Bīberam, Portmane klausa Blanšetu - kā slavenības pamāca slavenības

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Kurš gan Holivudas aizkulises pārzinās labāk ja ne pašu slavenību kolēģi?!

Esi kā sūklis

foto: Instagram, Vida Press
Ašers un Bībers.

Mūziķis Ašers esot palīdzējis Džastina Bībera karjeras izveidē. Un tās ceļā esot noderējis viņa dzīvesgudrais padoms: “Izbaudi, kamēr tā ilgst! Esi produktīvs un, lai kur atrastos, esi kā sūklis, kas uzsūc visu un rezultātā reproducē pašu labāko!”

Tu nevienu neinteresē

Drīz pēc tam, kad popzvaigzne Mailija Sairusa žurnālam "Rolling Stone" pavēstīja, ka Šineidas O’Konoras video dziesmai "Nothing Compares 2 U" esot bijis pašas karjeras iedvesmas avots, pieredzējusī mūziķe publicēja atklātu padomu vēstuli (salīdzinoši) iesācējai: “Mūzikas industriju tu un neviens no mums neinteresē. Tā tevi izmantos un viltīgi liks domāt, ka tas ir tas, ko tu vēlējies... Un, kad nonāksi rehabilitācijas klīnikā, viņi tikmēr atpūtīsies uz savām jahtām, kas nopirktas par tava ķermeņa pārdošanu.”

Disneja zvaigzne šo padomu, tiesa gan, neņēma nopietni un atbildē publicēja Šineidas fotogrāfiju ar parakstu: “Pirms Amandas Bainsas... bija...”, atgādinot par Amandas un Šineidas apreibinošo vielu atkarībām un trakulīgo un nepiedienīgo uzvedību.

Šādā paskatā Mailija Sairusa iesaistās ASV prezidenta vēlēšanu kampaņā

Popzvaigzne Mailija Sairusa devusies uz universitāti Virdžīnijas štatā, lai aģitētu studentus pievienoties viņai un vēlēšanās atbalstīt ASV prezidenta amata kandidāti ...

gallery icon
23

Kā būt mammai un aktrisei

Izcilā Keita Blanšeta - viena no labākajām mūsdienu aktrisēm

gallery icon
28

“Keita Blanšeta ir lieliska personība. Jau senāk esmu viņai vaicājusi, kā, esot arī mammai, būt labai visā, ko dara. Viņa atbildēja: “Vienkārši dari! Stresošana nepalīdz”,” atklājusi kolēģe, aktrise Natālija Portmane.

Topošās māmiņas Natālijas Portmanes stils uz sarkanā paklāja

gallery icon
21

Nebēgt no sevis

foto: action press/ Vida Press
Rianna un Kara Delaviņja.

“Es ar māsu biju brīvdienās Grieķijā un domāju, ka būšu relaksējusies un laimīga. Bet, kad atpūšos, pašsajūta pasliktinās. Zvanīju Riannai, viņa pamācīja: “Ir vienkārši sevi nogremdēt darbā. Tā ir bēgšanas forma. Tāpēc, ja jūties vientuļa un vēlies raudāt, raudi.” Un es raudāju,” modele un tagad aktrise Kara Delaviņja piemēru ņēmusi no vēl vienas darbaholiķes.

Būt ar labākiem un gudrākiem

foto: Broadimage/Shutterstock/ Vida Press
Divas dziedātājas, divas draudzenes - Selēna Gomesa un Teilore Svifta.

Mūziķes Selēna Gomeza un Teilore Svifta ir draudzenes, tāpēc nav brīnums, ka arī galvenās viena otras padomdevējas: “Sēdējām pie kamīna, es runāju par attiecībām un biznesu, un viņa uz mani paskatījās un teica: “Selēna, ja tu esi gudrākā persona istabā, manuprāt, tad tu esi nepareizā istabā.” Viņa uzskata, ka man nepārtraukti ir jābūt kopā ar cilvēkiem, kas mani padarīs labāku, kas mani izaicinās un motivēs.”

Darīt savu darbu

foto: John Salangsang/Shutterstock/ Vida Press
Melisa Makkārtija.

“Pašai tīk kolēģiem sniegt tādus padomus kā: “roc dziļi un nepārdod sevi par centiem”, “nejauc faktus – cilvēks pie tevis strādā, nevis izdara tev pakalpojumu” – tu dari savu darbu, un tas pats ir jādara aģentiem, menedžeriem un taksometra šoferiem. Dženifera Kulidža man iemācīja: “Sekundē, kad viņi beidz strādāt tavā labā, atlaid!”,” tā komēdiju aktrise Melisa Makārtija esot iemācījusies pieņemt stingrus, bezkompromisa lēmumus.

foto: CAMERA PRESS/ED/JL/Joe Pepler/PinPep / Vida Press
Dženifera Kūlidža.

Lēmumu pieņemšana

foto: Getty Images for Relativity Medi
Heilija Stenfelda un Teilore Svifta.

Arī dziedātāja Heilija Stenfelda par savu skolotāju dēvē draudzeni, mūziķi Teilori Sviftu: “Viena no pirmajām lietām, ko viņa man pateica: “Tev nāksies pieņemt daudz lēmumu. Pārliecinies, ka tā esi tu, kas tos pieņem.” Tolaik biju ļoti pateicīga par padomu, bet, kad tiešām nonācu līdz šādam karjeras punktam, sapratu, cik daudz cilvēku ir iesaistīti un cik svarīgi ir pieņemt lēmumus pašai. Un tad es vienmēr atceros Teilores teikto.”