foto: BACKGRID/ Vida Press
Fani nespēj atpazīt Natāliju Portmani un izsaka minējumus - plastika vai tomēr nē
Natālija Portmane šā gada 11. maijā.
Slavenības
2023. gada 18. maijs, 16:14

Fani nespēj atpazīt Natāliju Portmani un izsaka minējumus - plastika vai tomēr nē

Jauns.lv

Interneta lietotāji aplūkojuši aktrises Natālijas Portmanes jaunākās fotogrāfijas no dažādiem pasākumiem - attēlos viņas seja izskatās kalsnāka, bet plakstiņi šķiet savilkti. Tagad skatītāji domā, ka izmaiņas māksliniecē, iespējams, saistītas ar plastisko ķirurģiju.

Aprīļa beigās amerikāņu aktrise Natālija Portmane viesojās sarunu šovā pie Džeimsa Kordena. Raidījumā Holivudas zvaigzne pastāstīja par darbu dokumentālajā seriālā “Eņģeļu pilsēta”, kas stāsta par sieviešu futbola kluba “Angel City Football Club” izveidi.

Vēlāk tīmeklī izplatījās Portmanes fotogrāfijas no citiem pasākumiem, kuros skatītāji aktrisi tik tikko spēja atpazīt. Viņa izskatījās tik sveša.

Faniem šķiet svešāda. Natālija Portmane 2023. gada maijā

gallery icon
16

Faniem šķita, ka 41 gadu vecā kinoaktrise ķērusies pie plastiskās ķirurģijas. “Ko viņa izdarījusi ar savu seju? MANS DIEVS! Agrāk viņa bija skaista. Kāpēc sievietes pastāvīgi veic tik neveiksmīgas plastiskās operācijas?” – raksta viens no komentētājiem, ar kuru daudzi ir vienās domās.

foto: CraSH/Shutterstock/ Vida Press
Faniem šķiet, ka Natālija Portmane tagad izskatās svešāda.

“Uzreiz neatpazinu Natāliju Portmani… Skaista, bet kaut kāda citāda,” rakstīja otrs.

“Kāpēc viņa tagad izskatās tik veca un kaulaina?” – nesaudzīgs izteikumos bija trešais.

Citi fani gan nosprieduši, ka Natālija Portmane ir tikai krietni nokritusies svarā, tāpēc viņas seja šķiet izstīdzējusi.

foto: CraSH/Shutterstock/ Vida Press
Kamēr vieni uzskata, ka pie vainas ir plastiskā ķirurģija, citi nosprieduši, ka aktrise tikai ļoti nokritusies svarā, tāpēc seja kļuvusi tik kalsna.