foto: Instagram
Mobijs un Natālija Portmane publiski strīdas, vai viņi ir bijuši pāris vai ne
Mobijs un Natālija Portmane pirms nepilniem 20 gadiem.
Slavenības
2019. gada 23. maijs, 13:22

Mobijs un Natālija Portmane publiski strīdas, vai viņi ir bijuši pāris vai ne

Jauns.lv

Mūziķis Mobijs apgalvo, ka pirms gandrīz 20 gadiem viņu vienojušas romantiskas attiecības ar aktrisi Natāliju Portmani. Viņi esot bijuši pāris. Portmane to publiski noliedz, nosaucot Mobiju par "vecāku vīru, kurš bijis dīvains".

Mūziķis Mobijs savā jaunākajā – šā gada 7. maijā iznākušajā – biogrāfiskajā grāmatā „Then It Fell Apart” apgalvo, ka savulaik saticies ar aktrisi Natāliju Portmani. Viņa bijusi 20 gadus veca, bet Mobijs – 36. Portmane šo apgalvojumu publiski noliegusi, nosaucot viņu par „vecāku vīru, kurš pret mani bija dīvains”, kā arī paudusi nepatiku, ka, ņemot palīgā nepatiesus apgalvojumus, mūziķis cenšas pārdot grāmatu. Turpretī Mobijs uzstāj, ka grāmatā rakstītais ir patiesība.

Mobijs savos memuāros stāsta, ka abiem bijusi īsa, bet romantiska dēka, kas aizsākusies pēc tam, kad abi iepazinušies aizkulisēs pēc kāda no viņa koncertiem. „Es biju plikpaurains pļēgurs, viņa [Portmane] skaista kinozvaigzne,” raksta Mobijs. „Bet te nu viņa bija, manā ģērbtuvē un koķetēja ar mani.”

Natālija Portmane "Oskaru" balvu pasniegšanas ceremonijā

gallery icon

Mūziķis apliecina, ka viņu romāns bijis ārkārtīgi īss, jo „Zvaigžņu karu” un „Melnā gulbja” aktrise satikusi citu vīrieti. Mobijs šo pavērsienu raksturo kā atvieglojumu, jo tolaik viņu mocījušas personiskas dabas problēmas.

„Es domāju, ka man viņai jāatklāj, ka manas panikas lēkmes ir pārāk nomācošas, lai es būtu ar kādu attiecībās, taču viņa kādu vakaru pa tālruni man paziņoja, ka ir satikusi kādu citu,” raksta Mobijs. „Es jutos atvieglots, ka man nekad nevajadzēs viņai atklāt, cik nepilnīgs es esmu.”

Natālija Portmane šādam notikumu atspoguļojumam kategoriski nepiekrīt un skarbi nokritizējusi Mobiju nesenajā intervijā, ko sniegusi žurnāla „Harper’s Bazaar” britu izdevuma reportierim. Tagad viņa ir precējusies ar franču dejotāju un horeogrāfu Bendžaminu Milpjē un ģimenē audzina divus kopīgus bērnus. Portmane intervijā apliecina, ka bijusi Mobija „fane” un personīgi satikusi mūziķi vienā no koncertiem īsi pēc tam, kad bija absolvējusi vidusskolu. Taču viņa ātri vien sajutusi, ka mūziķis izturas pret viņu „dīvaini”.

Natālija Portmane ar pusotru mēnesi veco meitu Amāliju

Natālija Portmane ar pusotru mēnesi veco meitu Amāliju

gallery icon

„Esmu pārsteigta, dzirdot, ka šo ļoti īso laiku, kad viņu pazinu, viņš nodēvējis par randiņu periodu. Vienīgais, ko atceros, ir, ka šis ievērojami vecākais vīrs izturas pret mani dīvaini, bet es tikai tikko kā esmu beigusi vidusskolu,” norāda Portmane. „Viņš raksta, ka man bija 20 gadu, bet tā nebija. Es vēl biju tīne. Man tikko kā bija palikuši 18.”

Pēc tam, kad abi iepazinušies aizkulisēs, Mobijs ierosinājis – „būsim draugi,” atceras aktrise. „Viņš bija devies turnejā, un es filmējos, strādāju pie filmas. Mēs satikāmies dažas reizes pirms sapratu, ka viņš ir vecāks vīrs, kuru es interesēju veidā, kas man nav pieņemams.”

Portmane nokritizējusi izdevniecību „Faber & Faber”, ka tā nav saskaņojusi faktus ar viņu pirms grāmatas izdošanas. „Tas gandrīz izskatās kā speciāli darīts,” viņa norāda. „Tas, ka viņš izmanto šo stāstu, lai pārdotu grāmatu, mani ļoti satrauc. Tā viss nenotika. Ir ļoti daudz sagrozītu un izdomātu faktu.”

Tas, ka Portmane nosaukusi Mobiju par „dīvainu”, aizskārusi mūziķi. Viņš savā „Instagram” blogā publiskojis fotogrāfiju no privātā arhīva. Attēlā viņš redzams bez krekla līdzās smaidošajai Portmanei.

Mobijs uzstāj, ka 1999. gadā abi ir gājuši uz randiņiem. Tas nozīmē, ka Natālijai bija 18 gadu, bet viņam 34. Savukārt, pēc attiecību iziršanas, abi esot palikuši draugi. Fotogrāfija datēta ar 2001. gada jūliju un uzņemta pēc viena no viņa koncertiem.

Mobijs paudis neizpratni, kāpēc Portmane tik ļoti cenšas noliegt abu romantiskās attiecības un visiem spēkiem cenšas patiesību pasniegt kā melus. Viņam esot daudz foto pierādījumu tam, ka abi bijuši pāris. Mobijs gan izsaka minējumu, ka varbūt Natālija nožēlo, ka abi reiz satikušies. „Ja godīgi, varbūt es pats arī nožēlotu, ka esmu ar sevi gājis uz randiņiem,” apliecina Mobijs. Taču mūziķis norāda, ka tas tomēr nemaina faktu, ka abus vienojušas īslaicīgas romantiskās attiecības.

Mobija ierakstu sociālajos tīklos daudzi nokritizējuši. Sākot jau ar to, ka viņš puskails bez krekla pozē līdzās tīņa vecuma aktrisei.

foto: Instagram

foto: Instagram
foto: Instagram
foto: Instagram
foto: Instagram
foto: Instagram
foto: Instagram
foto: Instagram
foto: Instagram
foto: Instagram
foto: Instagram