1dienas
21stundas
44minūtes
35sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Ko patiesībā ēd Viktorija Bekhema?
foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Viktorija Bekhema.
Slavenības

Ko patiesībā ēd Viktorija Bekhema?

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Modes dizainere un bijusī meiteņu grupas “Spice Girls” dalībniece Viktorija Bekhema šonedēļ pārsteigusi fanus ar atzīšanos, ka viņu “vairs neuztrauc”, ko citi domā par viņas figūru, un dzīve ir “pārāk īsa, lai skaitītu kalorijas”.

Ko patiesībā ēd Viktorija Bekhema?...

50 gadu vecā modes dizainere gadu desmitiem bija zināma kā striktas diētas cienītāja. Intervijā žurnālam “Grazia” viņa pastāstījusi, ka nav gatava atteikties no sava iemīļotā vīna un vēlas “jauki pavadīt laiku”.  Tomēr Viktorija atzinusi: “Es esmu ļoti disciplinēta attiecībā uz to, ko es ēdu, kā es vingroju un kā es strādāju. Tāda es vienkārši esmu. Bet man patīk kāda glāze alkoholiska dzēriena, un es nebūšu no tiem, kas teiks – ak, vienā vīna glāzē ir pārāk daudz kaloriju. Dzīve ir pārāk īsa. Labāk izbaudīsim jauku laiku.”

Kādā no agrāk sniegtām intervijām Viktorijas vīrs bijušais futbolists Deivids Bekhems pastāstīja par sievas ekstrēmajiem ēšanas paradumiem, atklājot, ka viņa jau 25 gadus katru dienu ēd vienu un to pašu – zivi un tvaicētus dārzeņus.

“Es kļūstu diezgan emocionāls, kad runa ir par ēdienu un vīnu. Kad baudu ko patiešām lielisku, es vēlos, lai visi to pamēģinātu,” iztecies Bekhems. “Diemžēl esmu precējies ar kādu, kurš pēdējos 25 gadus ēd vienu un to pašu! Kopš ar viņu iepazinos, viņa ēd tikai grilētu zivi un tvaicētus dārzeņus. Viņa ļoti reti no tā atkāpjas. Vienīgā reize, kad viņa, iespējams, kaut ko paņēma no mana šķīvja bija laikā, kad viņa gaidīja Hārperi, un tas bija visbrīnišķīgākais. Tas bija viens no maniem mīļākajiem vakariem. Es neatceros, kas tas bija, bet zinu, ka viņa to nav ēdusi kopš tā laika.”

Viktorija un Deivids Bekhemi

Viktorija vēlāk šos vīra izteikumus komentējusi sarunā ar žurnāla “Vogue Australia” reportieri. “Viņš tā izteicās, lai es izklausītos garlaicīga? Nē. Viņš ar to domāja, ka nekad nav saticis nevienu, kurš būtu disciplinētāks attiecībā uz to, kā ēd. Es ēdu daudz veselīgu tauku: zivis, avokado, riekstus un tamlīdzīgas lietas. Es lietoju alkoholu, ja vien man nav iemesla to nedarīt. Trīs līdz sešus mēnešus es attīros no visa, tad es nedzeru alkoholu. Esmu diezgan ekstrēma visā, ko daru, neatkarīgi no tā, vai tā būtu ēšana vai vingrošana, vai dzeršana, vai nedzeršana.”

Viktorijas ekstrēmie ēšanas paradumi aizvadīto gadu laikā ne reizi vien nonākuši ziņu virsrakstos. Arī Deivida draugs, bijušais britu futbolists Rio Ferdinands padalījies savos iespaidos pēc kopīgi aizvadītas Pasaules kausa izcīņas spēles. Viesojoties austrāliešu radio šovā “Kyle and Jackie O”, viņš izteicās: “Es nekad neesmu redzējis viņu kaut ko ēdam. Godīgi sakot, es neatceros neko, kas būtu palicis atmiņā.”

Viktorijas Bekhemas privātās dzīves ainiņas

Kādā no agrākām intervijām Viktorija atzina, ka neēd ēdienu, kas gatavots eļļā, sviestā vai ar mērcēm, kā arī uzturā nelieto sarkano gaļu un piena produktus. Bekhema pastāstīja, ka viņas našķis ir veselīgās sēklas un pilngraudu grauzdiņš ar sāli uz tā, kā arī piebilda:  “Lielākajai daļai restorānu es droši vien esmu viņu ļaunākais murgs.”

2019. gadā intervijā izdevumam “The Telegraph” viņa atzina, ka dienā apēd trīs līdz četrus avokado un šis auglis uztur viņas ādu veselīgu.