Slavenības
2022. gada 4. augusts, 06:19

Viktorijai Bekhemai bail, ka jaunā vedekla atņems viņai dēlu Bruklinu

Jauns.lv

Modes dizainere Viktorija Bekhema jūtas nomākta, ka pēc kāzām no viņas atsvešinājies vecākais dēls Bruklins.

22 gadus vecais topošais šefpavārs Bruklins Bekhems, kurš šā gada aprīlī salaulājās ar amerikāņu aktrisi Nikolu Pelcu (27), dara raizes savai mātei Viktorijai Bekhemai, jo kopš kāzām ir jūtami attālinājies no ģimenes.

Viktorija Bekhema ar dēlu Bruklinu

Viktorija Bekhema ar dēlu Bruklinu.

gallery icon

Kāds no paziņām izteicies sekojoši: “Es domāju, ka Viktorijai, kas nāk no cieši saliedētas ģimenes, ir ļoti grūti pieņemt, kā viņas dēls tagad ir ļoti satuvinājies ar sievas ģimeni.”

“Kā jebkura mamma viņa uztraucas, ka varētu zaudēt dēlu, un es domāju, ka viņa ir apņēmusies palikt Nikolas pusē, lai tas nenotiktu.”

foto: Cobra Team / BACKGRID/ Vida Press
Bruklins Bekhems ar sievu Nikolu Pelcu brīvdienās Portofino (Itālija) šā gada jūlijā.

Viktorija un Nikola sociālajos medijos bieži manītas esam atšķirīgos uzskatos. Par viņām fani izteikušies, ka abām “nesaskan” un ka viņas ir “ļoti dažādi cilvēki”.

Jau agrāk kāds vārdā nenosaukts avots izdevumam “Daily Mail” izteicies: “Šķiet, ka starp Bekhemu ģimeni un Pelcu klanu pastāv zināma distance.”

Bruklins Bekhems un Nikola Pelca

gallery icon

Paziņa atzīmējis, ka jau kāzās Bekhemi izjutuši atsvešinātību: “Pie galvenā galda sēdēja tikai Pelci, un patiešām pārņēma sajūta, ka Bekhemi nebija viņiem līdzās priekšplānā.”

“Radās sajūta, ka šīs kāzas ir tikai Pelcu ģimenei, jo tā bija viņu māja [kur notika svinības], viņu meita, kas precējās, un viņu dēls, kas teica runas.”

Viktorija Bekhema ar vīru Deividu un dēlu Bruklinu Ņujorkā

gallery icon

Bruklins Bekhems un Nikola Pelca dodas uz vēlajām brokastīm nākamajā rītā pēc kāzām

gallery icon