foto: Vida Press
Kā izskatās Viktorijas Bekhemas jaunākā māsa, kas strādā autostāvvietā un izvairās no publicitātes
Luīze Adamsa 2023. gadā.
Slavenības
2024. gada 21. aprīlis, 07:39

Kā izskatās Viktorijas Bekhemas jaunākā māsa, kas strādā autostāvvietā un izvairās no publicitātes

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Dziedātājas un dizaineres Viktorijas Bekhemas jaunākā māsa Luīze Adamsa apsveica slavenību 50 gadu jubilejā, kuru zvaigzne svinēja 16. aprīlī. Mākslinieces radinieci reti var redzēt publiski, jo atšķirībā no bijušās "Spice Girls" dalībnieces lieka uzmanība viņai nepatīk.

Savā "Instagram" profilā Luīze Adamsa parādījusi foto ar Viktoriju. Attēlā māsas izskatījās ļoti līdzīgas un mirdzēja vecāku ielenkumā, vēsta izdevums "Hello".

foto: Instagram/@louisesadams

Sievietēm ir tuvas un siltas attiecības. Bekhema palīdzēja māsai organizēt kāzas, bija kopā ar viņu grūtos brīžos pēc šķiršanās. Savā soctīklu kontā Luīze bieži publicē fotogrāfijas ar zvaigžņu māsu, ieskaitot jaukas bērnu bildes.

Kā zināms, Luīze ir divus gadus jaunāka par slaveno māsu. Un, lai gan viņas izskatās ārēji līdzīgi, abu dzīves ir kardināli atšķirīgas. Adamsai ar šovbiznesu nav nekāda sakara. 2010. gadu sākumā viņa atvēra savu apģērbu veikalu, taču ātri vien piedzīvoja izdegšanu.

Neveiksmes sievieti piemeklējušas arī privātajā dzīvē. 2002. gadā viņa apprecējās ar mobilo telefonu ražošanas kompānijas direktoru, taču pēc pieciem gadiem pāris izšķīrās. Drīz vien Luīze piedzīvoja jaunu mīlestību ar komunikāciju menedžeri Darenu Flūdu, tomēr abi bija kopā tikai līdz 2014. gadam.

Šobrīd Adamsa audzina četrus bērnus. 2021. gadā paparaci viņu pamanīja jaunā darbavietā. Pirms dažiem gadiem viņa iekārtojās darbā autostāvvietā Eseksā, sievietes alga bija 13 dolāri stundā.