foto: SplashNews.com/ Vida Press
Kellija Roulenda uz Kannu kinofestivāla sarkanā paklāja sabar apsardzes darbinieci. Kas notika?
Kellijai Roulendai bija kāds bargāks vārds sakāms apsardzes darbiniecei.
Slavenības
2024. gada 22. maijs, 17:47

Kellija Roulenda uz Kannu kinofestivāla sarkanā paklāja sabar apsardzes darbinieci. Kas notika?

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Pēc Kannu kinofestivālā uz sarkanā paklāja notikušā incidenta fani nostājušies dziedātājas Kellijas Roulendas pusē.

Fani aizstāvējuši Kelliju Roulendu pēc tam, kad viņa ceturtdien, 21. maijā, redzēta, sirdīgi sabaram apsardzes darbinieci. Bijušās meiteņu grupas “Destiny Child” dziedātāja apmeklēja franču režisora Kristofa Onorē jaunākās filmas “Marcello Mio” pirmizrādi 77. Kannu kinofestivālā, kad notika incidents.

Kellijai Roulendai 77. Kannu kinofestivālā uz sarkanā paklāja rodas konflikts ar apsardzes darbinieci

gallery icon
27

Pirms skandāla viņa redzēta, plati smaidām fotogrāfiem uz sarkanā paklāja. 43 gadus vecā dziedātāja pozēja uz kāpnēm, kas ved uz kinozāli, kur bija gaidāma filmas pirmizrāde. Video fragmentā redzams, ka Roulingai pieiet apsardzes darbiniece un cenšas vadīt viņu prom no kamerām, lai gan dziedātāja vēlas vēl turpināt pozēt. Izskatās, ka apsardzes darbiniece ir uzkāpusi Roulendas kleitai un turpina virzīt roku tuvāk dziedātājas mugurai.

Šajā brīdī hita “Motivation” izpildītāja pagriežas pret drošībnieci, lai bargi uzrunātu, taču sieviete neatkāpās ne uz pussoli. Tad Roulenda pacēla pirkstu, lai visiem klātesošajiem redzami sabārtu darbinieci.

Šķita, ka cits pasākuma darbinieks cenšas nomierināt apsardzi, kad dziedātāja devās prom pēc strīda. Video var redzēt, ka apsardze pēc tam bezkaunīgi smejas sarunājoties ar kolēģiem. Nav skaidrs, kas tieši izraisīja strīdu, minējumi izteikti tikai pēc redzētā video fragmenta. Izdevums “The Independent” sazinājies ar Roulendas pārstāvi, lūdzot komentēt notikušo.

Tikmēr fani pauduši savu atbalstu dziedātājai, norādot, ka apsardze izturējusies necienīgi, uzkāpjot uz mūziķes kleitas un cenšoties steidzināt viņu ātrāk doties augšup pa kāpnēm. “Viņa smējās Kellijai tieši sejā, kad [dziedātāja] pieklājīgi pateica, ka ir uzkāpusi uz kleitas,” secināja kāds tīmekļa lietotājs pēc tam, kad video sižets bija apskatāms vietnē “X”/“Twitter”.

“Man patīk atbalstīt strādniekus šādos pasākumos, bet to “apsardzi” vajadzētu atlaist … it īpaši par to, ka beigās redzami smejas citu klātbūtnē pēc tam, kad izrādījusi necieņu pret šo dāmu,” piebilda cits tīmekļa lietotājs.

“Kellijai Roulendai vajadzēja sapulcināt apsardzi pēc tam, kad viņi centās viņu steidzināt augšup pa kāpnēm, kamēr viņa mēģināja sarunāties ar faniem un paparaci,” aizstāvēja vēl kāds. Citi savukārt norādīja, ka apsardzes darbiniece klaji pārkāpusi dziedātājas personīgās telpas robežu. “Kāpēc viņa cenšas pieskarties Kellijai. Uh, atkāpies!!” – komentēja viena saniknota fane, bet cita pajokoja: “Joprojām līdz pat šai dienai sieviešu dzimuma apsardzes darbinieku rokas ir izstieptas.”