Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
FOTO: kinodīvas un šovbiznesa zvaigznes ierodas uz prestižo Kannu festivālu
foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Kino leģenda Merila Strīpa Kannu kinofestivāla atklāšanas vakarā šā gada 14. maijā.
Slavenības

FOTO: kinodīvas un šovbiznesa zvaigznes ierodas uz prestižo Kannu festivālu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Otrdien, 14. maijā, Francijā atklāts 77. Kannu kinofestivāls. Ikgadējais prestižais kino pasākums, kas vienkopus pulcē slavenības no visas pasaules, turpināsies divas nedēļas un noslēgsies 25. maijā.

FOTO: kinodīvas un šovbiznesa zvaigznes ierodas uz...

Zvaigžņu vidū, kas kinofestivāla atklāšanas dienā pozēja fotogrāfiem uz sarkanā paklāja, bija Grēta Gerviga, Lilija Gledstouna, Merila Strīpa, Džeina Fonda un daudzas citas dīvas. Festivāls tika atklāts ar franču filmas “Le Deuxieme Acte” pirmizrādi. Divu nedēļu ilgajā festivālā notiks arī citas pirmizrādes, ballītes un preses konferences, savukārt eksperti vērtēs, kuras filmas varētu kļūt par nākamā gada “Oskara” balvu pretendentēm.

Pasākumu ik gadus apmeklē ne tikai aktieri, režisori un citi ar kino saistīti cilvēki, bet arī modeles, mūziķi un influenceres. Lai gan šajās divās nedēļās galvenais akcents ir likts uz kino, pirmizrāžu vakari un neskaitāmās fotosesijas ir arī zīmīgs modes pasākums, kurās slavenie un slavenās izrāda visgreznākos no saviem greznajiem tērpiem. Piedāvājam ieskatu Kannu kinofestivāla atklāšanas vakara tērpu skatē.

Žiljeta Binoša.

Kannu kinofestivāla 2024 atklāšanas vakars