Anja Teilore-Džoja uz Kannu kinofestivālu ierodas iespaidīgā platmalē

gallery icon
12
Slavenības
2024. gada 15. maijs, 10:11

Aktrises Anjas Teilores-Džojas iespaidīgo ierašanos Kannu kinofestivālā aptumšo fana neētiska izturēšanās

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

28 gadus vecā "Zelta globusa" balvas laureāte aktrise Anja Teilore-Džoja savu ierašanos uz Kannu kinofestivālu padarījusi neaizmirstamu, pateicoties ekstravagantajai milzu platmalei. Taču iespaidīgo ierašanos aptumšojusi kāda fana uzbāzīga un neētiska izturēšanās.

Maiami dzimusī un Buenosairesā un Londonā augusī aktrise Anja Teilore-Džoja uz Kannu kinofestivālu ieradās pirmdienas pēcpusdienā, dienu pirms prestižā pasākuma oficiālās atklāšanas. Pie “Hotel Martinez” viesnīcas aktrise bija redzama tērpusies smalki - kā ikona no Holivudas zelta laikmeta. Salmu cepurei ar ārkārtīgi platām malām auguma ziņā trauslā aktrise bija pieskaņojusi figūrai piegulošu metāliski oranžu asimetrisku kleitu ar dziļu šķēlumu un augstpapēžu sandales. Acis ekrāna dīva bija paslēpusi aiz saulesbrillēm, bet lūpas krāsojusi koši sarkanas. Anja ieradusies Kannās, lai reklamētu savu jaunāko filmu “Furiosa: A Mad Max Saga”, kuras pirmizrāde paredzēta trešdien, 15. maijā.

Taču internetā uzmanību izpelnījusies ne tik daudz Anjas graciozā cepure, cik kāda fana uzvedība laikā, kad aktrise devās uz viņu gaidošo automašīnu. Krietns pulciņš fanu bija sapulcējies pie viesnīcas, cerot uz zvaigznes iznākšanu apsveicināties. Taču kāds no viņiem bija tik uzstājīgs, ka nācās iesaistīties Anjas miesassargam. Tīmeklī publiskots video, kur redzams, ka fans pārkāpj jebkuras pieklājības etiķetes robežas.

Neraugoties uz miesassargu klātbūtni, Anjas talanta cienītājs izstieptām rokām centās izlauzties līdz savai iemīļotajai aktrisei, lai viņa uzrakstītu autogrāfu uz viņa sagatavotās fotogrāfijas. Video fragmentā redzams, ka vienam no miesassargiem nākas fiziski iejaukties, atgrūžot fanu, kurš cenšas aizšķērsot Anjas ceļu. Kad tas nelīdz, un uzstājīgais fans turpina panākt iecerēto, apsargs satver viņu aiz rokas un aizved prom.