foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Zendaja pagodina izcilās tenisa zvaigznes Viljamsas ar ļoti īpašu foto un tērpu
Aktrise un dziedātāja Zendaja.
Slavenības
2024. gada 23. aprīlis, 12:44

Zendaja pagodina izcilās tenisa zvaigznes Viljamsas ar ļoti īpašu foto un tērpu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Aktrise Zendaja īpašā veidā pagodinājusi vienas no visu laiku izcilākajām tenisistēm pasaulē māsas Serēnu un Venusu Viljamsas. Zendaja šobrīd aktīvi reklamē savu jaunāko filmu “Sāncenši” (“Challengers”), kurā atveido tenisa treneri.

27 gadus vecās aktrises Zendajas stilists Lovs Roučs savā “Instagram” lapā padalījies, kā nesen atkārtojis Venusas un Serēnas Viljamsu ikonisko koptēlu, kāds redzams uz 1998. gada žurnāla “Vogue” vāka, kad izcilās sportistes pirmo reizi pozēja par modes Bībeli dēvētajam žurnālam. Sporta leģendas tolaik attēlos iemūžināja foto mākslas pasaulē atzītā meistare Annija Leibovica.

Attēlā Zendaja redzama melnbaltā balles kleitā, ko radījis modes nams “Caolina Herrera” un viņas mati ir sapīti tādās pašās pērlītēm rotātās bizītēs, kā slavenajām tenisistēm viņu fotosesijā. “Oda LIELISKAJĀM Venusai Viljamsai un Serēnai Viljamsai. Mēs pateicamies par visu, ko esat paveikušas! Ar mīlestību, Z un Lovs,” stilists pierakstījis komentārā pie attēla.

Māsas Viljamsas ir saviļņotas par šo īpašo goda izrādīšanas veidu. Serēna ar šo vēstījumu dalījusies savos “Instagram” stāstos, bet Venusa komentējusi: “Ou. Nav vārdu! Tik daudz mīlestības pret jums. Arī viņa pārpublicējusi Zendajas ierakstu savos “Instagram” stāstos, komentējot sekojoši: “Mana sirds izkusa par šo. Ikoniskā Zendaja.”

Filmā ‘Sāncenši” Zendaja atveido topošo tenisa zvaigzni Taši Dankanu, kura pēc smagas traumas ir spiesta atteikties no saviem sapņiem profesionālajā sportā. Taši kļūst par treneri un padara savu vīru, viduvēju spēlētāju, par pasaulslavenu čempionu. Filmas sižets nav balstīts patiesos notikumos. Šis ir izdomāts stāsts.

Zendaja šobrīd aktīvi reklamē savu jaunāko filmu “Sāncenši” (“Challengers”), kurā atveido tenisa treneri. Arī uz filmu pirmizrāžu  vakariem un reklāmas pasākumiem viņa ierodas tērpos, kas ir kā īpašs cieņas apliecinājums šim sporta veidam. Ierodoties uz filmas pirmizrādi Londonā, Zendajas balto vakarkleitu rotāja nelielas tenisa raketītes. Aktrises tērpu darinājis modes nams “Thom Browne”.

Zendaja filmas “Challengers” pirmizrādes vakarā Londonā

gallery icon