Zendaja filmas “Challengers” pirmizrādes vakarā Londonā

gallery icon
Slavenības
2024. gada 12. aprīlis, 09:13

Zendaja apklusina runas par šķiršanos no kolēģa Toma Holanda

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Dziedātāja un aktrise Zendaja (27) un viņas draugs aktieris Toms Holands (27) pielikuši punktu baumām par šķiršanos. Abi redzēti, skūpstāmies Zendajas jaunākās filmas “Challengers” pirmizrādes pasākumā.

Pēc pozēšanas fotogrāfiem uz sarkanā paklāja pie “Odeon” teātra Londonā Zendaja devās iekšā zālē, kur viņu jau gaidīja mīļotais vīrietis aktieris Toms Holands. Kāds fans nofilmējis abu satikšanos kinozālē un šo video publiskojis sociālajos medijos. Pāris sirsnīgi apskāvās, un Toms pieliecās, lai sniegtu skūpstu draudzenei. Filmas “Zirnekļcilvēks” aktiera parādīšanās skatītāju zālē daudziem bija pārsteigums, jo Holands nebija piebiedrojis Zendajai uz sarkanā paklāja.

foto: Instagram / tamsinamy
Ekrānuzņēmumi no fana video.

Zendaja un Toms iepazinās filmas “Zirnekļcilvēks: Atgriešanās mājās” uzņemšanas laikā 2017. gadā. Savas privātās attiecības pāris cenšas sargāt no publicitātes un reti kopā apmeklē saviesīgus sarkanā paklāja pasākumus, kur pulcējas daudz fotogrāfu.

Šā gada janvārī parādījās baumas, ka abu romāns esot beidzies, jo Zendaja pārstājusi sekot Tomam vietnē “Instagram”. Taisnības labad gan jāpiebilst, ka Zendaja atsekoja visiem šajā sociālās saziņas platformā un Toms aizvien ir viņas sekotāju skaitā. Fanu satraukumu par šķiršanos vairoja arī fakts, ka “Zelta globusa” laureāte un filmas “Zirnekļcilvēks” aktieris nebija kopā nofotografēti jau kopš aizvadītā gada 25. oktobra, kad paparaci savās kamerās tika notvēruši mirkli, kad viņi devās uz pārtikas veikalu Losandželosā. Kāds paziņa gan portālam TMZ vēlāk apgalvoja, ka pāris redzēts, kopā sagaidām arī jauno gadu.

Filmas “Kāpa: Otrā daļa” aktrise nesenā intervijā žurnālam “Vogue” sniegusi retu ieskatu savā privātajā dzīvē, sakot, ka Toms “brīnišķīgi” ticis galā ar savu strauji augušo slavu.  Komentējot attiecības, Zendaja norādījusi: “Mēs abi bijām ļoti, ļoti jauni, bet mana karjera jau savā ziņā bija plaukstoša, taču viņam tā manījās vienas nakts laikā. Es redzēju, kā viņa dzīve izmainās viņa acu priekšā. Taču viņš ar to brīnišķīgi tika galā.” Zendaya arī atklāja, ka ir apsvērusi domu par ģimenes dibināšanu, taču noteikti nevēlas, lai bērniem “būtu jātiek galā ar viņas slavu”.

Zendaja un Toms Holands 2021. gadā.