foto: Xavier Collin/Image Press Agency/ Vida Press
Zendaja kļuvusi par vienu no labāk apmaksātajām TV aktrisēm
Zendaja.
Slavenības
2023. gada 3. marts, 07:18

Zendaja kļuvusi par vienu no labāk apmaksātajām TV aktrisēm

Jauns.lv

Seriāla "Eiforija" ("Euphoria") zvaigzne Zendaja pagarinājusi savu līgumu ar telekanālu HBO. Jaunais kontrakts padarījis viņu par jaunāko vislabāk apmaksāto aktrisi mūsdienu televīzijā. Viņa ir tikai 26 gadus veca.

Seriālā “Eiforija” Zendaja atveido no narkotikām atkarīgo skolnieci Rū Benetu. Par darbu divās seriāla sezonās viņa saņēmusi divas “Emmy” balvas un vienu “Zelta globusu”. Tagad par katru nākamo TV šova sēriju Zendaja honorārā saņems vienu miljonu ASV dolāru.

Zendaja - aktrise, dziedātāja un stila ikona

gallery icon

Iepriekš vienu miljonu dolāru par sēriju pelnījuši populārā seriāla “Draugi” aktieri, kulta seriāla “Troņu spēle” dalībnieki, Nikola Kidmena un Rīza Viterspūna (“Lielie mazie meli”), un Elizabete Mosa (“Mirdzošās meitenes”).

Kopš debijas 2019. gadā seriāls “Eiforija” ir kļuvis ne tikai par kultūras fenomenu, bet arī ieguvis profesionālu kinematogrāfistu augstu novērtējumu. Paredzams, ka darbs pie trešās sezonas filmēšanas tiks sākts 2023. gada otrajā pusē. Precīzs laiks, kad jaunās sezonas sērijām ir jāiznāk uz ekrāniem, nav vēl zināms.

Zendajas stils 2021. gada fotogrāfijās

gallery icon