Zendaja filmas "Kāpa: Otrā daļa" pirmizrādē 2024. gada februārī

Nu gluži kā kiborgs - pa pusei cilvēks, pa pusei robots! Tā ne viens vien iesaucās, uz sarkanā paklāja filmas ...

gallery icon
Sarkanais paklājs
2024. gada 16. februāris, 10:40

Gluži kā robots! Holivudas zvaigzne Zendaja pārsteidz ar fantastisku tērpu filmas pirmizrādē

Jauns.lv

Nu gluži kā kiborgs - pa pusei cilvēks, pa pusei robots! Tā ne viens vien iesaucās, šonedēļ uz sarkanā paklāja filmas "Kāpa: Otrā daļa" ("Dune: Part Two") ieraugot aktrisi Zendaju.

Zendaja, kas šajā filmā ir vienā no galvenajām lomām, "Kāpa: Otrā daļa" pirmizrādē fotogrāfiem dižojās zīmola "Thierry Mugler" 1995. gada rudens sezonas tērpā.

Lai gan daži skaudīgākie Zendajas izskatu salīdzināja ar Dzelzs cilvēku no "Oza zemes burvja" piedzīvojumiem, lielākā daļa aktrises koptēlu slavēja un norādīja, ka jaunās fantastikas filmas, kas tiek slavēta kā viena no labākajām šī žanra vēsturē, pirmizrādē tieši tāds piedienas.

"Kāpa: Otrā daļa" pirmizrāde Latvijā būs februāra nogalē. Frenka Herberta zinātniskās fantastikas romāna „Kāpa” ekranizējuma otrā daļa vēsta par Pola Atreidesa mītisko piedzīvojumu, viņam apvienojoties ar Čani un fremeniem atriebības vadītā cīņā pret sazvērniekiem, kas iznīcināja viņa ģimeni. Nonākot izvēles priekšā starp mūža mīlestību un pasaules likteni, viņš cenšas novērst nākotnē gaidāmus draudus, ko spēj saskatīt tikai viņš.