foto: no privātā arhīva
Tagad katram savs ceļš ejams - slaveni pašmāju pāri, kas pērn paziņoja par šķiršanos
Skaistais mīlas stāsts iepazīšanās šovā "Mīla kemperī" neizturēja pat vasaru. Apprecējušies Lasvegasā, Jana Bruk un Dāvids Krūmiņš pat nesāka dzīvot kopā. “Vai tiešām jāšķiras tā, ka pēc tam nevar uzrakstīt ne rindiņas, piezvanīt, lai parunātu, lai šķirtos kā draugi? Tas nebija smuki. Tā nav vīrieša cienīga rīcība!” atklāja Jana.
Slavenības
2024. gada 20. janvāris, 06:46

Tagad katram savs ceļš ejams - slaveni pašmāju pāri, kas pērn paziņoja par šķiršanos

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Gada nogale pārsteidza ar ziņu – izšķīrušies par sapņu pāri dēvētie Aivis un Lelde Ceriņi. Taču viņi nebija vienīgie, kas aizvadītajā gadā izbeidza attiecības. Žurnāls "Kas Jauns" apkopojis 2023. gada negaidītākās šķiršanās.

Aivis Ceriņš: “Esmu rīkojies kā kretīns”

TV zvaigznes Aivis un Lelde Ceriņi iepazinās portālā Draugiem.lv, un tieši Aivis bija tas, kurš pirmais uzrakstījis daiļajai Leldei, jo iepaticies viņas acu skatiens.

Leldes un Aivja Ceriņu medusmēnesis Filipīnās

Leldes un Aivja Ceriņu medusmēnesis Filipīnās

gallery icon

2016. gadā Aivis bildināja Leldi, bet kāzas notika pēc diviem gadiem. Skaistais pāris ar laiku kļuva par vecākiem diviem bērniem – meitai Adelei un dēlam Francim –, bet nu ģimene ir šķirta.

Par šķiršanos "Rīga TV24" ētera personība Aivis Ceriņš paziņoja aizvadītā gada pēdējā dienā ar ierakstu "Facebook". “Jauns gads nereti nāk kā tīrs audekls – gribas uz tā vilkt tikai gaišas līnijas, tāpēc vēl vecajā es un Lelde vēlamies dalīties ar mums sāpīgu ziņu. Esam šķīruši laulību, un turpmāk iesim katrs savu ceļu. Esmu ilgtermiņā rīkojies kā kretīns un laulībā pārkāpis dotos solījumus. Man pašam no sirds žēl, ka pazaudēju tik vienreizēju sievieti un savu bērnu mammu. Mīlot savus bērnus, uzturēsim cieņpilnas un draudzīgas attiecības arī turpmāk,” ierakstīja Aivis.

Savukārt Lelde gadu noslēdza ar šādu ierakstu "Instagram": “Mācībstundas ir saņemtas. Krietni smagākas, kā būtu gribējies, bet, rezumējot gadu, ir daudz par ko pateikties. Snīpjus augšā, soļojam tālāk!”

Mikam Dukuram pēc šķiršanās jauna mīļotā

Oktobrī par to, ka izirusi laulība ar sievu un abu bērnu mammu Lauru, paziņoja Miks Dukurs. Dziedātājs atklāja, ka krīzes un domas par šķiršanos 11 gadu kopdzīves laikā bijušas vairākkārt, līdz piedzīvoti vairāki lūzuma punkti, pēc kuriem saglabāt laulību vairs nav bijis iespējams. Kas tie par “lūzuma punktiem”, Miks neatklāja, taču reiz publiski izteicās, ka viņam savulaik bijušas lielas problēmas ar alkoholu.

Jau pāris mēnešu pēc šķiršanās Miks metās jaunās attiecībās – nu viņš ir kopā ar influenceri Endiju Kalniņu, zināmu kā Kalendy. Tajā pašā laikā mūziķis sociālajos tīklos uzsver, ka svarīgākais viņa dzīvē ir bērni, bet par jaunajām attiecībām viņš teic: “Ārā no skapja. Kāds domās, ka tas ir pārāk ātri, bet tas viss ir ilgi gaidīts, un mēs kļūstam tikai spēcīgāki.”

Katrīnai Gupalo cits mūziķis pie sāniem

Kā tad tā? Visur kopā – gan dzīvē, gan uz skatuves, gan aizstāvot Ukrainu –, bet te pēkšņi roka jau cita puiša plaukstā – tāds izbrīns bija par šarmantās dziedātājas Katrīnas Gupalo mīlas līkločiem aizvadītajā gadā.

foto: no privātā arhīva
Katrīna Gupalo un Andrejs Osokins bija pāris deviņus gadus.

Katrīna deviņus gadus bija kopā ar talantīgo pianistu Andreju Osokinu, taču pavasarī viņa sabiedrībā izgāja ar mūziķi un radio dīdžeju no Kijivas Edgaru Vilcānu. Viņš pirms gada, kad sākās Krievijas pilna mēroga iebrukums Ukrainā, ar mammu atgriezās Latvijā, un, visticamāk, tieši muzikālā sadarbība Katrīnu saveda kopā ar Edgaru.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Tagad Katrīna gan dzīvē, gan uz skatuves ir kopā ar mūziķi Edgaru Vilcānu.

Proti, pavasarī Gupalo kopā ar Andreju Osokinu izveidoja projektu "Latvija Ukrainai", kur dziesmā "Resistance" ("Pretošanās") piedalījās 40 mūziķi no Latvijas, Lietuvas, Ukrainas un Krievijas, tostarp Edgars Vilcāns. Dziesmas videoklips klajā nāca martā, un tad Katrīna, kura no tēva puses ir ukrainiete, atklāja, ka tieši viņas draugs Andrejs Osokins pamudinājis sarakstīt šo dziesmu. Bet jau pēc diviem mēnešiem Gupalo bija kopā ar Edgaru Vilcānu, ar kuru nu jau ierakstījuši vairākas dziesmas un izveidojuši jaunu koncertprogrammu.

Gundega Skudriņa par šķiršanos domājusi vairākus gadus

“Šķiršanās vairāk ir mans lēmums!” ar tik negaidītu paziņojumu vasarā klajā nāca pasākumu organizatore Gundega Skudriņa, kas, kā izrādās, tad jau bija šķīrusies no vīra uzņēmēja Gundara Skudriņa.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Izrādās, ka Gundega Skudriņa ar vīru Gundaru Skudriņu nedzīvoja kopā jau ilgāku laiku, bet šķiršanās viņai bijis vairāku gadu lēmums, jo sen jau izdzisusi mīlestības uguns. Tagad abu starpā valda cieņpilnas attiecības, viņi ir arī vecāki trim meitām.

Par pārmaiņām savā dzīvē Gundega lika noprast jau pavasarī. Viesojoties TV raidījumā "Pasaki to skaļi", viņa atklāja, ka savā dzīvē ir nemitīgā pārmaiņu procesā. Šobrīd viņas prioritātes esot karjera, jo bērni ir izaudzināti un atliek vairāk laika savu mērķu sasniegšanai. Bet, komentējot attiecības ar vīru, neviens nebija domājis, ka Gundega runāja par šķiršanos: “Mūsu attiecību modelis mainās un nestāv uz vietas. Es šobrīd esmu lielā karjeras profesionālajā posmā un attīstībā, kurā es diezgan daudz veltu sevi tam.”

Hokeja zvaigzne Artūrs Šilovs šķiras pēc bronzas triumfa

Kad pēc Latvijas hokeja izlases vārtsarga Artūra Šilova fenomenālā snieguma pasaules čempionātā ne viens vien sabiedrībā pazīstams šovmenis piedāvāja viņam par brīvu sarīkot un novadīt kāzas, izrādījās, ka 22 gadus vecais hokejists jau četrus gadus ir precēts vīrs.

foto: no privātā arhīva
Artūrs un Vendija Šilovi apprecējās 2019. gada 23. augustā bez lielām svinībām. “Kāzas bija ļoti klusas, daudzi pat nezināja, ka esam precējušies,” vēl pāris mēnešu pirms šķiršanās teica Vendija.

Taču ne uz ilgu laiku, jo pēc pāris mēnešiem – septembrī – viņa laulība ar daiļo Vendiju tika šķirta. Attiecību izjukšanas iemesls izrādījās profesionālo sportistu maizītes rūgtā garoziņa jeb tas, ka laulātajiem lielākoties nācās dzīvot šķirti – Artūrs spēlē Kanādā, bet Vendija Latvijā studē Starptautiskajā kosmetoloģijas koledžā.

Bet vēl maijā, kad Artūrs Šilovs ar Latvijas izlasi bija ceļā pēc bronzas medaļām pasaules čempionātā, viņa sieva Vendija žurnālam "Kas Jauns" atklāja, ka abi iepazinušies Ziemeļvalstu ģimnāzijas 10. klasē. “Tobrīd mums bija 16 gadu, sākām iet vidusskolā. Un, kad pienāca 18, izdomājām nostabilizēt savas attiecības. Daudzi teica, ka esam par jaunu, lai precētos, bet mēs sapratām, ka esam šim solim gatavi. Es ļoti mīlu savu vīru un ļoti lepojos ar viņu. Pēc čempionāta varēsim mazliet ilgāk pabūt kopā. Tā kā tagad studēju, tad ziemas periodā, kad ir hokeja sezona, tik bieži netiekamies. Es arī pati šobrīd daru visu iespējamo, lai izveidotu un nostabilizētu savu karjeru. Manām studijām vēl nepieciešami divi gadi, un nākotnē es ļoti vēlos attīstīt savu skaistumkopšanas privāto praksi. Man ir svarīgi attīstīt sevi, jo zinu, ko vēlos, un zinu savu mērķi. Tāpat arī iestājos par vīra karjeras panākumiem un lepojos ar viņa sasniegumiem,” ģimenes dzīves aizkulises atklāj Vendija, bet pēc pāris mēnešiem viņa un Artūrs bija savas attiecības beiguši.

Jana Bruk: “Tā nebija vīrieša cienīga rīcība!”

Kaut arī TV skatītāji sprieda, ka iepazīšanās šova "Mīla kemperī" uzvarētāju digitālā satura veidotājas Janas Bruk un izbijušā militārista Dāvida Krūmiņa kāzas Lasvegasā bija tikai labi iestudēts teātris, Jana pēc šķiršanās neslēpa, ka viņas sirds ir salauzta.

foto: no privātā arhīva
Skaistais mīlas stāsts iepazīšanās šovā "Mīla kemperī" neizturēja pat vasaru. Apprecējušies Lasvegasā, Jana Bruk un Dāvids Krūmiņš pat nesāka dzīvot kopā. “Vai tiešām jāšķiras tā, ka pēc tam nevar uzrakstīt ne rindiņas, piezvanīt, lai parunātu, lai šķirtos kā draugi? Tas nebija smuki. Tā nav vīrieša cienīga rīcība!” atklāja Jana.

“Vismaz no manas puses viss bija pa īstam. Gan emocijas, gan jūtas. Man grūti pateikt, vai tā bija mīlestība, taču visa romantika bija patiesa. Vismaz man. Man toreiz šķita, ka patiešām esam iemīlējušies viens otrā un neko netēlojām,” izšķīrusies pāris mēnešus pēc kāzām atklāja Jana, sakot, ka ar laiku viņa sajutusi, ka kopdzīve Dāvidu neinteresē. Dāvids par šķiršanos Janai paziņoja ar īsziņas starpniecību, bet pats pazuda. Kā izrādās, viņš bija devies uz Mjanmu, lai darbotos privātas apsardzes vienībā, līdz uz vairāk nekā mēnesi nokļuvis nemiernieku gūstā.”