foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
"Esmu rīkojies kā kretīns," Aivis Ceriņš paziņo, ka šķīries no sievas Leldes
Aivis un Lelde turpmāk ies katrs savu ceļu.
Slavenības
2023. gada 31. decembris, 17:32

"Esmu rīkojies kā kretīns," Aivis Ceriņš paziņo, ka šķīries no sievas Leldes

Jauns.lv

Pasākumu un TV raidījumu vadītājs Aivis Ceriņš soctīklā "Facebook" pēdējā 2023. gada dienā nācis klajā ar paziņojumu, ka šķīris laulību ar savu sievu Leldi Ceriņu.

"Jauns gads nereti nāk kā tīrs audekls - gribas uz tā vilkt tikai gaišas līnijas, tāpēc vēl vecajā es un Lelde vēlamies dalīties ar mums sāpīgu ziņu. Esam šķīruši laulību un turpmāk iesim katrs savu ceļu," raksta Aivis Ceriņš.

"Esmu ilgtermiņā rīkojies kā kretīns un laulībā pārkāpis dotos solījumus. Man pašam no sirds žēl, ka pazaudēju tik vienreizēju sievieti un savu bērnu mammu," atklāj TV raidījumu vadītājs.

"Mīlot savus bērnus, uzturēsim cieņpilnas un draudzīgas attiecības arī turpmāk. Lūdzu respektēt šo lēmumu un netraucēt šajā sarežģītajā dzīves posmā," ierakstu noslēdz Ceriņš.  

Leldes un Aivja Ceriņu medusmēnesis Filipīnās

Leldes un Aivja Ceriņu medusmēnesis Filipīnās

gallery icon

Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš apprecējās 2018. gadā. Pēc kāzām Lelde pārgāja vīra uzvārdā. Abu kāzas tolaik bija viens no apspriestākajiem tematiem Latvijas šovbiznesā.

Jau gadu vēlāk - 2019. gada 29. decembrī - pasaulē nāca abu pirmais bērniņš - Adele. Ceriņu dēls Francis piedzima 2021. gada augustā.

Sarunu ar Leldi un Aivi par laulībā nodzīvotajiem gadiem lasi šeit.